23 negocis participaran en la I Fira del comerç de Santa Quitèria d'Almassora

23 negocis participaran en la I Fira del comerç de Santa Quitèria d'Almassora
10/05/2021 -

El regidor de Comerç, Javier Martí, acompanyat pel president de l’associació de professionals i comerciants Aproca, Javier Navarro, ha confirmat la participació de 23 negocis locals en la I Fira del comerç celebrada en Santa Quitèria. La plaça Pere Cornell acollirà el recinte mercantil durant els matins i vesprades dels dies 22 i 23 de maig. El consistori busca així impulsar la reactivació econòmica de les signatures municipals que participaran gratuïtament en aquesta fira.

El mercat obrirà les portes el dissabte 22 de maig, dia de Santa Quitèria, des de les 10.30 hores fins a les 14 hores; a la vesprada, els comerços podran exposar els seus productes des de les 18 hores fins a les 21 hores. Durant el diumenge 23, els empresaris podran utilitzar les seues casetes al matí des de les 10.30 hores fins a les 14 i a la vesprada durant dues hores a partir de les 18.

La Regidoria de Comerç ha apostat pels establiments d’Almassora en una data tan assenyalada com la de Santa Quitèria per a organitzar un esdeveniment comercial en el qual totes les signatures locals disposen d’una caseta gratuïta per als dos dies. D’aquesta manera, el consistori ha organitzat el recinte mercantil amb 23 negocis i un lloc de l’Ajuntament que oferirà informació al públic assistent.

D’altra banda, l’Ajuntament ha preparat un protocol de seguretat enfront del coronavirus per a poder celebrar l’esdeveniment sense riscos. Igual que en la passada Fira de Nadal, els participants romandran en les seues casetes separades amb dos metres de distància cadascuna. A més, l’ús de la màscara i gel hidroalcohòlic en l’entrada serà obligatori i la fira comptarà amb un punt d’accés i d’eixida diferenciats.

La celebració d’aquest esdeveniment en un punt cèntric d’Almassora també permetrà als establiments hostalers gaudir d’un cap de setmana amb més clients. A més, amb la volta de les activitats culturals, la plaça Pere Cornell acollirà el dissabte 22 de maig al matí una nova edició del Festam i una altra a la vesprada del mateix cicle d’actuacions. Durant el matí del diumenge 23 de maig, la Unió Instructiu Musical L’Esmeralda actuarà en la plaça d’Espanya.

Finalment, el regidor de Comerç, Javier Martí, ha informat que “qualsevol negoci d’Almassora, pertanga a Aproca o no, pot participar en la primera fira del comerç de Santa Quitèria”. “Els comerços d’Almassora poden utilitzar aquest esdeveniment per a promocionar els seus productes i donar a conéixer les seues botigues situades en el municipi”, ha declarat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari