Almassora adjudicarà la setmana que ve la renovació de l'equip de deshumidificació de la piscina municipal

L’actuació, cofinançada pels fons europeus FEDER, obliga a tancar la piscina a l’agost

Almassora adjudicarà la setmana que ve la renovació de l'equip de deshumidificació de la piscina municipal
21/06/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora adjudicarà la setmana que ve la renovació de l’equip de deshumidificació de la piscina municipal. El departament de Contractació ja va descartar prèviament a tres de les cinc empreses presentades inicialment per no complir amb els requisits previs sol·licitats en les bases. Cal recordar que l’actuació està cofinançada al 50% entre els fons FEDER de la Unió Europea i fons municipals. A més, aquesta intervenció obligarà a mantindre tancada la instal·lació esportiva durant tot el mes d’agost.

D’aquesta manera, el personal del consistori efectuarà durant aquesta setmana la notificació amb el requeriment de la documentació necessària a la signatura proposada per a adjudicació, que comptarà amb set dies hàbils per a realitzar els tràmits corresponents. La renovació, que va eixir a licitació per un valor de 159.727,60 euros, serà adjudicada per un preu de 152.092,50 euros. L’empresa proposada per a adjudicació es compromet a finalitzar la seua intervenció durant les quatre setmanes del mes d’agost, amb l’objectiu de no impedir l’ús de la piscina municipal als esportistes més enllà d’aquest mes.

L’Ajuntament va detectar el funcionament irregular de l’actual equip de deshumidificació que precisava d’un canvi per a millorar la seua utilitat. Les obres d’instal·lació del nou sistema milloraran el servei prestat als usuaris del recinte esportiu i l’eficiència energètica de les instal·lacions associades a la piscina municipal. Aquesta intervenció permetrà complir amb les exigències mediambientals i oferir una garantia de protecció als nadadors.

El plec, elaborat pel departament d’Enginyeria del consistori, destaca les capacitats tècniques del nou sistema, així com la garantia de dos anys de l’equip. L’encarregat de l’obra haurà d’acreditar la seua experiència en treballs de similar naturalesa als de l’objecte del contracte. Una altra de les característiques de la intervenció serà la millora del circuit d’aire del recinte, amb un augment de la capacitat nominal prevista fins a la capacitat actual existent en la instal·lació.

Finalment, l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha declarat que “gràcies a l’eficàcia dels departaments de Contractació i Enginyeria tindrem aquest assumpte resolt abans d’acabar l’estiu”. “La renovació de l’equip de deshumidificació de la piscina municipal és una altra actuació que finançarem amb el suport de la Unió Europea gràcies als fons FEDER”, ha apuntat la primera edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari