Almassora celebra la nit de Sant Joan amb sopars de 'pa i porta', correfocs i música

Els actes per a festejar la nit més curta de l'any es realitzaran el dissabte en el nucli urbà i el diumenge es traslladaran a la platja

Guardar

Celebració de la Nit de Sant Joan a Almassora
Celebració de la Nit de Sant Joan a Almassora

La localitat d'Almassora es prepara per a acollir els festejos a la nit de Sant Joan que se celebraran dissabte 22 i diumenge 23 de juny tant en el nucli urbà del municipi com en la platja, en la zona del Roser del Mar. Entre els esdeveniments que s'han organitzat des de l'Ajuntament i la Junta Local de Festes es troben sopars de germanor, espectacles de foc com els correfocs, l'encés de la foguera i diverses cites musicals.

Durant la presentació del programa d'activitats que s'ha planificat per a este cap de setmana, el regidor de Festes, Arturo Soler, ha volgut animar a tota la ciutadania a particiapar en esta festa que ha descrit com "una de les més arrelades de la zona" i que, a més, servix per a donar la benvinguda a la temporada estival.

La programació arrancarà el dissabte 22 amb el 'pa i porta' de Botànic Calduch, a les 21 hores, mentre que, a les 23 hores, hi haurà correfoc i, a continuació, la tradicional encesa de la foguera, com a símbol purificador que dona la benvinguda al solstici d'estiu. A les 00:30 hores, començarà una discomóvil a càrrec de Tic-Tac Animacions.

L'endemà, el diumenge 23 de juny i data oficial de celebració de la nit de Sant Joan (que a més està considerada la nit més curta de l'any), la programació d'actes es traslladarà a la platja, al Roser del Mar, on a les 21 hores, hi haurà un sopar de 'pa i porta' i, a les 23 hores, el correfoc il·luminarà esta màgica nit d'estiu amb l'encesa de la foguera, seguint el ritual del foc. A les 00:30 hores, la diversió vindrà de la mà de l'actuació de DJ Nuc.

Les persones interessades a acudir al sopar del dia de Sant Joan poden inscriure's fins a aquest pròxim dijous en l'Associació Mos Quedem, l'Associació Pla de la Torre, l'Associació de Veïns Platja d'Almassora o a través de la direcció del correu electrònic j.l.f.almas@gmail.com.

Destacats