Almassora licita les obres de l’Auditori Les Boqueres per 625.000 euros

Els fons FEDER cofinancen la transformació de l’edifici en centre soci-juvenil

Almassora licita les obres de l’Auditori Les Boqueres per 625.000 euros
12/06/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora ha licitat les obres de l’Auditori Les Boqueres amb un pressupost límit de 625.000 euros que cnfinançaran el consistori i els fons FEDER de la Unió Europea. L’execució dels treballs té un termini de sis mesos que permetrà rehabilitar i ampliar l’edifici per a destinar-lo a centre social juvenil en aquest barri. La reforma suposarà la transformació d’un recinte que inclou el Parc d’Educació Vial.

El projecte permetrà augmentar els espais d’oci destinats a la joventut, millorar la convivència intercultural, integrar als diferents col·lectius socials i fomentar la igualtat d’oportunitats, tal com recull l’informe redactat per l’equip d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Almassora. Els tècnics han dissenyat el nou recinte a fi de rehabilitar les actuals instal·lacions de l’auditori i convertir-les en un centre juvenil ampliant les dotacions.

“El centre serà una eina per a ajudar la joventut a buscar ocupació, formar-se, ocupar el seu temps lliure i associar-se en grups interculturals”, segons ha destacat l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, durant la visita a l’edifici al costat dels tècnics municipals redactors del projecte.

L’ampliació suposarà disposar d’un edifici de planta baixa amb aula i zones comunes amb accessibilitat a la coberta, on quedarà una aula a l’aire lliure. Entre l’edifici existent i l’ampliació quedarà un pati de 4,5 metres d’ample al qual s’accedirà directament des del vial, creant així un accés alternatiu a la parcel·la. El nou Auditori Les Boqueres millorarà les prestacions i s’adaptarà a la nova normativa d’eficiència energètica i accessibilitat per a posar fi a les mancances actuals.

L’ampliació tindrà lloc en un solar sense edificar situat en una cantonada de la parcel·la on es troba l’edifici existent, amb una superfície de 285 metres quadrats. A més d’incrementar l’espai, el projecte contempla la rehabilitació interior de l’auditori per a reubicar els lavabos i generar un pas d’accés a la nova zona ampliada. També està prevista una entrada directa i accessible per a la zona de l’escenari i camerinos.

La sala d’actes inclourà la instal·lació de calefacció i ventilació, l’enderrocament del tancament interior separador que delimita la cabina de projeccions del pati de butaques, la reparació dels desperfectes en paviments i la col·locació de cortines en els buits existents.
Les empreses interessades a presentar-se al concurs públic tenen un termini de 20 dies naturals a comptar des del següent a la publicació de l’anunci de licitació en la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari