Almassora obri el termini per a subvencionar a esportistes individuals i per parelles

Almassora obri el termini per a subvencionar a esportistes individuals i per parelles
12/07/2022 -

El Servei Esportiu Municipal (SEM) de l’Ajuntament d’Almassora ha obert el termini perquè els esportistes locals, que competeixen individualment o per parelles, puguen presentar la seua sol·licitud per a les subvencions que ofereix el consistori per concurrència competitiva. Els beneficiaris tenen de termini fins al divendres 29 de juliol per a sol·licitar l’ajuda econòmica que pot aconseguir els 1.200 euros màxim per a cadascun dels esportistes.

Les persones interessades poden presentar la seua sol·licitud físicament a través del Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) o bé de manera telemàtica en la pàgina web del consistori, concretament en la secció de ‘tràmits’. L’objectiu de la Regidoria d’Esports és concedir subvencions a esportistes individuals o en la modalitat de parelles amb la finalitat de fomentar la pràctica i la participació en competicions incloses en els calendaris oficials de les federacions corresponents.

El personal de l’àrea d’Esports marca diferents requisits per als possibles beneficiaris, d’una banda: estar empadronat en la localitat ininterrompudament amb anterioritat a setembre de 2020, haver participat durant la temporada 2020/2021 o l’any 2021 en competicions oficials de categoria autonòmica, nacional o internacional, o bé tindre llicència federativa en vigor durant l’any actual.

D’altra banda: mancar de les circumstàncies assenyalades en l’article 13.2 de la Llei 38/2003 General de Subvencions, comptar amb les obligacions tributàries i de la Seguretat Social al dia, assumir la responsabilitat en la participació d’activitats, compromís d’incloure el logotip de l’Ajuntament d’Almassora o del SEM en el material escrit o de publicitat que tinga relació amb l’esportista sol·licitant.

Pel que respecta a les puntuacions per a aspirar a l’ajuda econòmica, les bases de la subvenció exigeixen un mínim de 30 punts entre els quatre apartats existents. Els resultats esportius reconeguts per la federació corresponent (màxim 50 punts), desplaçaments per a participar en competicions (màxim 30 punts), disciplina practicada (màxim 5 punts) i esportista d’elit (màxim 15 punts).

Finalment, el regidor d’Esports, Sergio Gómez, ha declarat que “tots els anys ens arriben peticions de diferents esportistes com a atletes de diverses modalitats, llançadors de canya, lluitadors d’arts marcials i patinadors, entre altres”. “L’equip de govern té el compromís d’ajudar a aquells esportistes locals que porten el nom d’Almassora per tot el país, fins i tot a nivell mundial”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari