Almassora es prepara per a obrir dos aules de dos anys en els centres Ambaixador Beltrán i Regina Violant

La brigada també destina agost a la reparació de desperfectes de cara al pròxim curs

Almassora es prepara per a obrir dos aules de dos anys en els centres Ambaixador Beltrán i Regina Violant
01/08/2021 -

El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) ha reservat el mes d’agost per a la posada a punt dels col·legis públics d’Almassora. L’obertura de dues aules de dos anys en els centres Ambaixador Beltrán i Regina Violant i les millores reclamades pels equips directius de cara al pròxim curs han portat al departament a preparar un calendari d’intervencions a partir d’aquest dilluns.

Tal com han indicat des del servei, la inclusió de dues aules d’Infantil en els centres referits obliga a modificar part de les instal·lacions per a adaptar-les a un alumnat de menor alçada i amb necessitats especials. D’aquesta manera, està previst traslladar vàters i situar altres específics per a xiquets i xiquetes de dos anys, així com instal·lar mesures de protecció que garantisquen la seua seguretat en el trajecte cap al seu pati.

A més, el SMML començarà aquesta setmana vinent les intervencions en els col·legis Germans Ochando i Regina Violant per a atendre les peticions traslladades a final de curs pels equips docents. En concret, el consistori va requerir un llistat a cadascun dels centres per a distribuir els treballs i garantir la reparació d’avaries durant les vacances escolars.

Una vegada rebudes totes les propostes, el departament que encapçala Joan Antoni Trenco ha programat les intervencions en funció de la disponibilitat de personal, de conserges en els propis col·legis i de materials per a les reformes. En aquesta ocasió, tots els centres menys el Santa Quitèria ha sol·licitat alguna reparació.

En concret, cristalleria, persianes trencades, pissarres amb algun desperfecte i panells de suro deteriorats són els més demandats pels centres de cara a posar-los a punt per al pròxim curs escolar. El llistat de tasques pendents del SMML també inclou ancorar noves prestatgeries i reparar manetes de portes.

A més d’aquestes millores, alguns centres tenen tasques pendents amb càrrec al pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Uns altres, com a Santa Quitèria i Ambaixador Beltrán, travessen dos moments clau: la construcció de les noves instal·lacions. En el primer cas les obres permetran eliminar els barracons situats en 2010 i, en el cas d’Ambaixador, la comunitat educativa estrenarà col·legi després de 60 anys d’activitat en el vell edifici.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari