Almassora serà l'únic representant de la província en la Cimera de ciutats atractives per a la inversió

Galí participarà el dijous a Madrid en la presentació de la xarxa ‘Invest in cities’ 2021

Almassora serà l'únic representant de la província en la Cimera de ciutats atractives per a la inversió
05/07/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora serà l’únic representant de la província en la Cimera de ciutats atractives per a la inversió que se celebra aquest dijous a Madrid. La Confederació Espanyola de la Petita i mitjana empresa (CEPYME) i el Grup PGS han triat al municipi pel seu potencial industrial, accessos i projectes d’inversió com els fons europeus FEDER.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, participarà en l’acte de presentació de la Xarxa de Ciutats Atractives per a la Inversió ‘Invest in Cities’ 2021 que suposa l’ampliació d’eines per a atraure inversions al municipi. Entre altres, la inclusió en aquesta xarxa de municipis espanyols posarà a la disposició de potencials inversors els millors projectes empresarials i oferirà consultoria gratuïta a les empreses locals per a l’atracció d’inversió.

Galí ha destacat que l’entrada d’Almassora en aquesta xarxa és fruit de l’interés de la localitat per promoure i impulsar la inversió, així com erigir-se en mediador entre inversors i propietaris per a convertir-se en motor de creixement “en un moment clau per al desenvolupament econòmic després de la crisi del coronavirus”. “L’entrada en aquesta xarxa ens permetrà organitzar fòrums locals d’inversió per a exposar els nostres plans municipals de desenvolupament i ajudar les empreses a presentar models de negoci, casos d’èxit i propostes per a establir-se a Almassora”, segons la primera edil.

Entre les eines que ofereix la xarxa a Almassora figura també el Pla Viu, un programa urgent de captació expressa de liquiditat per a pimes i autònoms davant la crisi de la COVID-19. A més, aquesta iniciativa celebrarà quatre fòrums sectorials en format webinar enguany entorn d’àrees econòmiques com la logística, la indústria, la innovació, el sector agro o el turisme i conclourà al desembre amb la gran Cimera nacional que se celebrarà a Madrid.

Aquesta quarta edició cobra importància posar a les ciutats membres en el focus d’inversions “posicionant els seus avantatges competitius i punts forts per a l’atracció d’empreses”. El fòrum ja avança que tindrà molt en compte la veu de les associacions empresarials, atés que és una iniciativa impulsada per la Confederació de la Petita i mitjana empresa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari