Comencen les Festes del Roser d'Almassora 2022

Del 30 de setembre al 9 d’Octubre, Almassora celebra les seues festes patronals amb un ampli programa d’actes

Comencen les Festes del Roser d'Almassora 2022

Almassora fa el tret d’eixida aquest divendres a les seues Festes de la Mare de Déu del Roser 2022. I fins al 9 d’octubre, la localitat es tenyirà d’ambient festiu amb un ampli programa d’actes entre els quals destacaran especialment els taurins, esportius, religiosos, culturals i tradicionals.

Programa Festes del Roser d’Almassora 2022

Així, la regidoria de Festes d’Almassora ja ha anunciat el seu ampli programa d’activitats per a les festes en honor a la Mare de Déu del Roser:

Divendres 30 de setembre

11.00 h: Visita homenatge de la Corporació Municipal a les persones més majors de la localitat.
18.30 h: Presentació del nou llibre de Carlos Soler Chulvi, “Rondalles d’amor i sang”. Organitza: Regidoria de Cultura. Lloc: Ajuntament d’Almassora.
19.00 h: I Torneig de Beer Pong. Organitza: penya L’Argot. Lloc: plaça Major.
19.15 h: Inauguració de l’exposició de pintura “El sentiment del color” de Luis Bolumar. Patrocina: Caixalmassora. Lloc: Caixalmassora.
20.00 h: Inauguració del Casal Jove. Lloc: C/ Sta. Bàrbara, 9.
20.00 h: Missa i en finalitzar besamans simbòlic a la patrona.
20.00 h: Obertura de la Fonda del Vi.
21.30 h: Sopar de “pa i porta”, organitzada per la ACT La Picaora. Col·labora: Ajuntament d’Almassora. Lloc: C/ Sant Marcos (cantonada amb la Picadora).
00.00 h:”Esclat de Festa” per a anunciar l’inici de les festes.
01.30 h: Inauguració del Recinte Fester.

Dissabte 1 d’octubre

11.00 h: Artesans circulars I i ecocolumnes vives. Inscripcions: medioambiente@almassora.es. Indicar nombre d’assistents per família i edat dels més xiquets. Places limitades. Lloc: Darremur Organic. Organitza: Regidoria de Medi Ambient.
11:00 h: XIX Campanya de concerts d’intercanvis. El Trull, Dolçainers i Tabaleters de Vila-real. Colla de Dolçaines i Tabals Els Gols d’Almassora. Lloc: Casa de la cultura.Organitza: Regidoria de Cultura.
11:00h: Concentració de les penyes El Caragol, Aficionades Taurines i Aficionats al Bou, i el grup de penyes Els Penjats, El Barrilet, El Racó, T’Espenten, La Tabarra i L’Avagelio al carrer Trinidad; a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.
12.00 h: Tancament de sis bous salvatges de la ramaderia de La Palmosilla. Exhibició d’un bou del tancament pels carrers de la Vila.
17.00 h: Eixida de la reina i les dames des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i les colles, per a dirigir-se a la Vila.
18.00 h: “Bous per la vila” de l’Ajuntament i les penyes El Caragol, Aficionades Taurines, Aficionats al Bou i el grup de penyes Els Penjats, El Barrilet, El Racó, T’Espenten, La Tabarra i L’Avagelio amb eixida des de la plaça Major.
18:30h: Activitats infantils a càrrec de Wandapark. Lloc: plaça Espanya.
19:30h: Tardeo flamenc amb Fabián Sánchez. Organitza: penya L’Andròmina. Lloc: plaça Santa Teresa.
19:30h: Tardeo amb Paradita Flamenca. Organitzen: penya El Caragol, Aficinonats al Bou, Aficionades Taurines i el grup de penyes Els Penjats, El Barrilet, El Racó, T’Espenten, La Tabarra i L’Avagelio. Lloc: C/ Sant Roque.
19.45 h: Inauguració de l’exposició de labors, a càrrec de l’associació de Mestresses de casa d’Almassora. Lloc: va salar dels Llaurador de Caixalmassora. A continuació, inauguració de l’exposició de pintura del pintor local Enrique Agut. Lloc: Espai Mercat. Organitza: Regidoria de cultura.
22:00h: Festival 0’0 amb el Dj Danny Mads. Entrades menors de 18 anys. Lloc: Recinte Fester.
23.00 h: Actuació musical de Xarop de Pau. Tribut a Xarop de bastó. Lloc: plaça Espanya.
23.00 h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila. A continuació, “bous embolats” de l’Ajuntament, amb eixida des de plaça Picadora i de les penyes El Caragol, Aficionades Taurines, Aficionats al Bou i el grup de penyes Els Penjats, El Barrilet, El Racó, T’Espenten, La Tabarra i L’Avagelio amb eixides des de la plaça Major.
23:30h: Discomòbil. Organitza: penya Joventut Taurina. Lloc: C/ Av. de la Mar.
23:30h: Actuació musical en L’Alcria Rock amb el grup Five. Organitza: L’Alcria. Lloc: C/ Sant Marcos, 127.
00.00 h: Festival DJ’S des d’UFO’S/amq amb Diego Cuevas i Darío Simoncini. Organitza: penya L’Andròmina. Lloc: plaça Santa Teresa.
01.30 h: Recinte Fester. Actuació de l’orquestra Valparaiso. Tancarà el Dj Joel Balada.

Diumenge 2 d’octubre

07.00 h: Concurs Provincial de Pesca. Concentració i inscripcions en el Bar Els Gols a les 07 h. i lliurament de trofeus a les 14 h. Lloc: platja d’Almassora. Organitza: Club de Pesca Esportiva Almassora (CPE Almassora).
08.30 h: Volteig general de campanes anunciant la festivitat de la Mare de Déu del Roser. Visita de la reina de les festes i la seua cort d’honor, al costat de la Corporació Municipal per a inaugurar el Primer OPEN Golf Happy City Gardens GArts Almassora. A continuació inauguració de l’exposició de dibuixos i pintures. Lloc: Residència Municipal, Av. Generalitat.
11:30h: Activitats infantils a càrrec de Pim Pam Pum. Lloc: plaça d’Espanya.
18.30 h: Activitats infantils a càrrec de Superanimacions. Lloc: plaça Botànic Calduch.
19.00 h: Missa solemne en la parròquia de la Nativitat de Ntra. Sra. en honor a la Verge del Rosari. Tot seguit, processó presidida per clergat i autoritats, que recorrerà l’itinerari de costum. En finalitzar es dispararà una gran traca amb rematada final de focs d’artifici.

Dilluns 3 d’octubre

11.00 h: Concentració de les penyes i colles El Caragol, Aficionades Taurines, Aficionats al Bou i el grup de penyes Els Penjats, El Barrilet, El Racó, T’Espenten, La Tabarra i L’Avagelio; El Polp, El Bocao, Gamusinos, Pirula, L’Argot, El Deklive, La Kliba, La Kalatra, Bufa la Gamba i El Desdeny al carrer Trinidad; a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.
13.00 h: Entrada de vaques de la ramaderia de Gns. Guillamón de Sant Joan de Moró pels carrers Sant Marcos, Santa Quiteria i Trinidad i prova per la Vila.
17.00 h: Eixida de reina i dames des de la Casa de la Cultura, acompanyades per penyes i colles per a dirigir-se a la Vila. Actuació musical de Felipe. Lloc: Residència Municipal. Av. Generalitat.
18.00 h: “Bous per la Vila”, de l’Ajuntament amb eixida des de la plaça Picadora i de les penyes i collas: El Polp, El Bocao, Gamusinos, Pirula, L’Argot, El Deklive, La Kliba, La Kalatra, Bufa la Gamba i El Desdeny; i de les penyes El Caragol, Aficionades Taurines, Aficionats al Bou i el grup de penyes Els Penjats, El Barrilet, El Racó, T’Espenten, La Tabarra i L’Avagelio; amb eixides des de la plaça Major.
18.30 h: Festival Almacadabra amb la companyia Civi-civias amb l’espectacle El professor Coperinni. Lloc: plaça Víctimes del Terrorisme.
22.30 h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila. A continuació, “bous embolats” del grup de penyes i collas: El Polp, El Bocao, Gamusinos, La Pirula, L’Argot, El Deklive, La Kliba , La Kalatra, Bufa la Gamba i El Desdeny; i de les penyes El Caragol, Aficionats al Bou, Aficionades Taurines i grup de penyes Els Penjats, El Barrilet, El Racó, T’Espenten, La Tabarra i L’Avagelio; i el de l’Ajuntament, amb eixides des de la plaça Major.

Dimarts 4 d’octubre

11.00 h: Concentració de la penya Gent del Bou al carrer Trinidad; a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.
13.00 h: Entrada de vaques de la ramaderia El Colom de Xaló, Alacant pels carrers Sant Marcos, Santa Quiteria i Trinidad i prova per la Vila.
17.00 h: Eixida de reina i dames des de la Casa de la Cultura, acompanyades per penyes i colles per a dirigir-se a la Vila.
18.00 h: “Bous per la Vila”, de la penya Gent del Bou amb eixida des de la plaça Major.

18.30 h: Festival Almacadabra amb la companyia La Troupe Malabo amb l’espectacle Part la Cabra. Lloc: plaça Sta. Teresa.
19:45h: Actuació musical amb el grup Dones. Lloc: plaça Espanya. Organitza: Regidoria d’Igualtat.
22.30 h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila. A continuació, “bous embolats” de la penya Gent del Bou amb eixida des de la plaça Major.

Dimecres 5 d’octubre

11.00 h: Concentració de les penyes i collas, A.C.T La Picaora i el grup de penyes Sant Roc, El Duro, K-nut, El Desfasament, La Kolva, La Trama, La Priva, La Trieka i La Treba al carrer Trinidad, a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.
13.00 h: Entrada de vaques de la ramaderia Gns. Monferrer, de Formiche Alto (Terol) pels carrers Sant Marcos, Santa Quiteria i Trinidad i prova per la Vila.
17.00 h: Eixida de reina i dames des de la Casa de la Cultura, acompanyades per penyes i colles per a dirigir-se a la Vila.
18:00h: “Bous per la Vila”, de les penyes i collas: A.C.T La Picaora amb eixida des de la plaça Picadora; i Sant Roc, El Duro, K-nut, El Desfasament, La Kolva, La Trama, La Priva, La Trieka i La Treba amb eixida des de la plaça Major.
18.00 h: Obertura de portes i repartiment de berenar als jubilats i pensionistes que prèviament s’hagen inscrit. Inscripcions fins al divendres 30 de setembre de 10 h. a 13 h. a l’Ajuntament.
18.30 h: Dia dels Majors amb l’actuació d’Ely Forcada i la Big band Orquestra, amb l’espectacle “Com ahir”. Lloc: plaça Espanya.
18.30 h: Festival Almacadabra amb la companyia Caragol amb l’espectacle Gold edition. Lloc: plaça Sta. Isabel.
19.30 h: Tancament infantil de carretons embolats, en finalitzar els actes taurins. Patrocina: Associació de Penyes Taurines d’Almassora (APTA). Lloc: Recinte taurí.
22.30 h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila. A continuació “bous embolats”, de les penyes i colles: Sant Roc, El Duro, K-nut, El Desfe, La Kolva, La Trama, La Priva, La Trieka i La Treba amb eixides des de la plaça Major; i A.C.T La Picaora amb eixida des de la plaça Picadora.

Dijous 6 d’octubre

11.00 h: Concentració de les penyes i El Rollet, La Fugida, La Travessa, L’Emboscà, L’Artiste, La Katrava, La Divisa, La Kurda, El Porrat, La Forja i L’Embull; Els Vint, La Brusa, La Colla, Els Casats, L’Aberració, La Galbana, L’Estocà, La Tribu, Tots Tancats, La Kalaña i L’Embolic; i El Comboi al carrer Trinidad; a continuació cercavila amb la xaranga Banana Boom.

13:00h: Entrada de vaques de la ganaderia Gns. Bellés, de Torre d’en Besora, pels carrers Sant Marcos, Santa Quiteria i Trinidad i prova per la Vila.

17.00 h: Eixida de reina i dames des de la Casa de la Cultura, acompanyades per penyes i colles per a dirigir-se a la Vila.

18.00 h: “Bous per la Vila”, de les penyes i collas: El Rollet, La Fugida, La Travessa, L’Emboscà, L’Artiste, La Katrava, La Divisa, La Kurda, El Porrat, La Forja i L’Embull amb eixida en plaça Picadora; Els Vint, La Brusa, La Colla, Els Casats, L’Aberració, La Galbana, L’Estocà, La Tribu, Tots Tancats, La Kalaña i L’Embolic; i El Comboi amb eixides des de la plaça Major.
18.30 h: Ball. Lloc: Centre social de la tercera edat, C/ Sant Felip.
18:30h: Festival Almacadabra amb la companyia Oscar Escalante, guanyadora del premi nacional de màgia de carrer, amb l’espectacle ImaginaLugar: plaça Sta. Teresa.
19:45h: Tardeo amb el grup The Lorian. Lloc: plaça Espanya.
22:30h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila. A continuació “bous embolats”, de les penyes i colles El Comboi; El Rollet, La Fugida, La Travessa, L’Emboscà, L’Artiste, La Katrava, La Divisa, La Kurda, El Porrat, La Forja i L’Embull; i Els Vint, La Brusa, La Colla, Els Casats, L’Aberració, La Galbana, L’Estocà, La Tribu, Tots Tancats, La Kalaña i L’Embolic amb eixida des de la plaça Major.
01.00 h: Festa Índalo amb el Dj Guillem i Dj Pixo. Lloc: Recinte Fester.

Divendres 7 d’octubre

11:00h: ll Campionat de Guiñote penya L’Andròmina. Inscripcions fins al dijous dia 6 en el casal.
13.00 h: Entrada de vaques de la ramaderia Gns. Princep de L’Ampolla, Tarragona, pels carrers Sant Marcos, Santa Quiteria i Trinidad i prova per la Vila.

17:00h: Eixida de la reina i dames des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i les colles per a dirigir-se a la Vila.
17:30h: Concert Acústic de Desiguals. Lloc: Residència Municipal. Av. Generalitat.
18:00h: Vesprada taurina de vaques amb la ganaderia Raúl Izquierdo de Colze, Zaragoza.
19:30h: Tardeo amb Entenimentada Pa Rato. Organitza: penya El Porrat. Lloc: C/ San Salvador.
19:30h: Tardeo amb Fabián i la seua banda. Organitza: penya La Tabarra i L’Estocà. Lloc: plaça Santa Teresa.
21:00h: Sopar de “pa i porta” amenitzada amb l’actuació de la cantant d’O.T Gisela i parc infantil per als més xicotets a càrrec de TIC-TAC. Inscripcions de 10 h. a 13 h. fins al divendres 30 de setembre a l’Ajuntament. Col·labora: Cooperativa Agrícola San José. Lloc: plaça Espanya.
21:30h: Música amb el Dj Danny Mads. Organitza: penya La Tabarra i L’Estocà. Lloc: plaça Santa Teresa.
00:00h: Milindris, tribut a Melendi. Organitza: penya La Tabarra i L’Estocà. Lloc: plaça Santa Teresa.
00:00h: Actuació de Patxi Ojana. Organitza: penya La Kalaña. Lloc: C/ San Miguel.
00:00h: Actuació dels Makis. Organitza: penya El Caragol. Lloc: C/ Sant Roque.
01:00h: Actuació de l’Orquestra Panorama. Lloc: C/ Benassal (ajunte piscina municipal).
01:00h: Vaques enfundades de la ramaderia Gns. Bellés, de Torre d’en Besora. Lloc: plaça Major. Recinte Fester. V Caragol Sound. Festival amb Dj Lost Keys i Dj Adry Bass.
02:00h: Música amb el Dj Jorge Iserte. Organitza: penya La Tabarra i L’Estocà. Lloc: plaça Santa Teresa.

Dissabte 8 d’octubre

11:00h: Artesans circulares II i màscares de festa. Inscripcions: medioambiente@almassora.es. Indicar nombre d’assistents per família i edat dels més xiquets. Places limitades. Lloc: Darremur Orgànic. Organitza: Regidoria de Medi Ambient.
11:00h: Concentració de les penyes i colles L’Andròmina; Andròmina i Joventut Taurina; i El Corb, Els Clafidors, Sant Fermín i Amistes del Bou al carrer Trinidad; a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.
13:00h: Entrada de vaques de la ramaderia Miguel Parejo, de Cabanes, pels carrers Sant Marcos, Santa Quitèria i Trinidad i prova per la Vila.
16:30h: Partida de pilota valenciana amb jugadors professionals. Organitza: Club Pilotari Almassora. Col·labora: Caixalmassora, Ajuntament d’Almassora, Grup UBE i BP. Lloc: C/ Sant Vicent.
17.00 h: Eixida de la reina i les dames des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i les colles per a dirigir-se a la Vila.
18:00h: “Bous per la vila” de les penyes i collas L’Andròmina; Andròmina i Joventut Taurina; i El Corb, Els Clafidors, Sant Fermín i Amistes del Bou. Eixida des de la plaça Major.
Activitats infantils a càrrec de DiverTwin. Lloc: plaça Víctimes del Terrorisme.
19:00h: Actuació musical amb Efraín i els pirates del flamenc. Organitza: L’Alcria. Lloc: C/ Sant Marcos, 127.
19:00h: Actuació musical amb Dj Paco Roca. Organitza: penya Amistes del Bou. Lloc: plaça de l’Església.
19:30h: Tancament infantil de carretons patrocinat per la Junta Local de Festes. Lloc: Recinte taurí.
19:30h: Tardeo flamenc amb Entenimentada Pa Rato. Organitza: penya L’Andròmina. Lloc: plaça Santa Teresa.
21:00h: “Tombet de bou” al carrer Trinidad. Patrocina: CaixAlmassora.
22:00h: Festival 0’0 amb el Dj Joel Balada. Entrada menors de 18 anys. Lloc: Recinte Fester
23.00 h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila. A continuació “bous embolats”, de les penyes i colles: El Corb, Els Clafidors, Sant Fermín i Amistes del Bou; L’Andròmina; i L’Andròmina i Joventut Taurina amb eixida des de la plaça Major.
23:00h: Concert de Sopa de Cabra. Lloc: plaça Espanya. Organitza: Regidoria de Nomalización Lingüística.
00:00h: Festa amb la música actual d’Elias Posh. Organitza: penya L’Andròmina. Lloc: plaça Santa Teresa.
01:30h: Recinte Fester. Actuació de l’orquestra Super Magic. Tancarà el Dj Danny Mads.

Diumenge 9 d’octubre

09:00h: Ruta ambiental guiada amb caiac pel riu Millars per a descobrir el bosc de ribera i els valors naturals del riu des d’una altra perspectiva. Duració: 1,5 h. Tres torns: 9 h., 10.30 h. i 12 h. Recomanable portar roba d’assecat ràpid i una altra per a canviar-se. Crema solar. Requisit: saber nadar a nivell molt bàsic. Inscripcions en la web municipal. Organitza: Regidoria de Sostenibilitat. Lloc: Embarcador de Santa Quiteria.
11:00h: Concentració de les penyes: Penya Taurina Almassora i El Roser al carrer Trinidad; a continuació, cercavila amb la xaranga Banana Boom.
12:00h: Ofrena floral al Rei Jaume I davant el seu monument. A continuació, ofrena floral al bust de Pere Cornell situat en la plaça del mateix nom. Organitza: Ajuntament d’Almassora. Col·labora: Associació de Moros i Cristians d’Almassora, UIM La Maragda, Els Gols i AC El Torrelló.
13:00h: Entrada de vaques de la ramaderia Fernando Mansilla, d’Ulldecona, Tarragona, pels carrers Sant Marcos, Santa Quitèria i Trinidad i prova per la Vila.
17.00 h: Eixida de la reina i les dames des de la Casa de la Cultura, acompanyades per les penyes i les colles per a dirigir-se a la Vila.
17:00h: Obertura de l’exposició del XXII Concurs de Canaricultura. Organitza: Associació de
Canaricultura Santa Quiteria. Lloc: Salons Fundació Caixa Castelló, 2a planta.
18:00h: “Bous per la vila” de les penyes: Penya Taurina Almassora i El Roser. Eixida des de la plaça Major.
20:00h: Actuació de la Dècada Prodigiosa. Lloc: plaça d’Espanya. A continuació, castell de focs artificials disparat per la pirotècnica Baldayo’s. Lloc: esplanada C/ Sant Pere (antic Recinte Fester) i C/ Drets Humans.
23:00h: Concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila. A continuació “bous embolats”, de les penyes El Roser i Penya Taurina Almassora amb eixida des de la plaça Major.

Dimarts 11 d’octubre

22.30 h: Remember amb els Dj Javi Boss (central), Dj Raúl Platero (MDT), Dj Ismael Lora (virtual), Dj Diego Cuevas, Dj Alexandre II i Dj Carlos. Lloc: Recinte Fester.

Dimecres 12 d’octubre

12:00h: Missa en honor a la Verge del Pilar. Lloc: parròquia de la Nativitat de Ntra. Senyora. 11:30h: Clausura de la XXII Concurs de Canaricultura. Organitza: Associació de Canaricultura Santa Quiteria. Lloc: salons Fundació Caixa Castelló, 2a planta.

Dissabte 15 d’octubre

11:00h: II Concurs de Puzles d’Almassora. Inscripcions en www.aepuzz.es/campeonatos o 678 822 568. Lloc: Recinte Fester.
20.00 h: Serenata en honor a la Mare de Déu del Roser. Lloc: parròquia de la Nativitat de Ntra. Senyora.

Diumenge 16 d’octubre

10.00 h: II Concurs de Puzles d’Almassora. Inscripcions en www.aepuzz.es/campeonatos o 678 822 568. Lloc: Recinte Fester.
11:00h: Ofrena a la Mare de Déu del Roser. Eixida des de plaça d’Espanya (mercat)

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari