Galí atén més de 30 persones en el Dia del Veí d'Almassora enguany

Galí atén més de 30 persones en el Dia del Veí d'Almassora enguany
25/07/2021 -

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, s’ha citat amb 31 veïns de la localitat durant 2021, tant de manera presencial com telefònica a causa de la pandèmia de coronavirus, amb motiu del Dia del Veí. La fórmula d’atenció directa entre la ciutadania i la primera edil aborda una trentena de consultes, suggeriments i queixes procedents de diversos àmbits.

Entre les sol·licituds més habituals d’aquest primer semestre de l’exercici figura la sol·licitud d’assessorament per a trobar treball, participar en plans d’ocupació pública o demanar informació per a tercers -descendents en la majoria dels casos- vinculada a cursos de formació i vacants d’ocupació en l’administració.

D’igual forma, diverses de les reunions privades han abordat el procediment per a obtindre ajudes al lloguer d’habitatge o informar-se sobre activitats municipals, la normativa sobre terrasses de bars i cafeteries per la pandèmia o multes per incomplir les mesures de seguretat enfront del coronavirus. De fet, bona part de les trobades estan vinculats a informació relacionada amb la pandèmia. Ajudes i queixes per sancions per l’incompliment de les mesures sanitàries són les més repetides.

La pandèmia va obligar a cancel·lar les cites presencials en el despatx d’Alcaldia per a evitar el contacte pròxim durant els primers mesos de l’any, situació que va modificar el format del Dia del Veí per entrevistes telefòniques, que s’han anat alternat posteriorment amb reunions en persona sempre que la incidència del coronavirus ho ha permés.

L’equip de govern també valora la recuperació del Dia del Veí al Barri, una cita que abans de la COVID va permetre reunions a l’aire lliure amb caràcter mensual en cadascun dels districtes d’Almassora per a conéixer els suggeriments, queixes i pretensions dels residents de cada zona. En aquests moments, a causa de l’elevada incidència de la pandèmia, no és possible reprendre l’activitat, que tornarà a l’agenda municipal tan prompte com ho permeten les autoritats sanitàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari