La piscina d’Almassora recupera el pàrquing després d’una dècada de barracons del Regina

Repara el paviment i retira mala herba en els voltants del complex educatiu

La piscina d’Almassora recupera el pàrquing després d’una dècada de barracons del Regina
02/09/2021 -

El complex esportiu de la piscina municipal d’Almassora recuperarà aquest curs la zona d’aparcament ocupada durant una dècada pels barracons del col·legi Regina Violant. El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) ha coordinat amb l’empresa encarregada de l’asfaltat els treballs per a pavimentar i endreçar la superfície en la confluència dels carrers Benassal i Manuel Vivanco.

L’actuació en els exteriors de la piscina permetran habilitar una entrada per la porta posterior amb l’objectiu d’aprofitar aquest espai municipal en desús per a oferir una alternativa d’aparcament. Aquesta zona se sumarà a les places de pàrquing que recupera la instal·lació a l’entrada per l’avinguda Generalitat i que va cedir el complex esportiu al col·legi en 2017 per a evitar els barracons en altura a la comunitat educativa.

El desmuntatge de les aules prefabricades va arrancar al començament del curs passat i es va estendre durant mesos a causa de la complexitat dels treballs pels mòduls distribuïts per tot el recinte. Retirada la totalitat dels barracons, l’Ajuntament es va fer càrrec del condicionament de la pista de patinatge i el seu entorn amb la reparació de paviment, la pintura de les estructures situades per a oferir ombra al públic i el trasllat dels fanals fora del recinte.

Ara el SMML ha reservat una partida que supera els 14.000 euros per a retirar la mala herba i aplanar la superfície perforada i danyada pel pes i els ancoratges de les aules prefabricades. La castellonenca BECSA s’ocupa del manteniment de la zona durant aquesta setmana i, probablement, la següent a causa de l’amplitud del recinte, que acollirà desenes de vehicles una vegada endreçat.

Així, a més dels usuaris de la piscina i la programació esportiva en sec del complex, prop de 200 esportistes dels tres clubs de patins podran beneficiar-se d’aquest espai a l’aire lliure al costat de la pista d’entrenament. Al temps la imatge de l’entorn millorarà amb l’eliminació de mala herba i els sots que van deixar els deu anys d’ús. No en va, el Regina Violant va començar la seua activitat en La Garrofera i es va traslladar posteriorment al costat de l’avinguda Generalitat, on va estar fins al passat curs.

Curs 2021/22

Al marge de les obres, els operaris del Servei Esportiu Municipal han començat el repartiment de números per a la reserva de places en l’oferta esportiva 2021/22. D’igual manera, el departament d’Educació registra fins al pròxim dimarts les inscripcions per a l’Escola Matinera i Vespertina, mentre que Joventut fa el propi amb els bons de transport a l’UJI. El torn de Cultura arribarà dilluns que ve amb les inscripcions per a les activitats d’oci i temps lliure programades per al nou curs. Tota la informació està disponible en www.almassora.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari