Almenara recupera els bous al desembre amb un gran cartell taurí

Almenara recupera els bous al desembre amb un gran cartell taurí
05/11/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara ha presentat en societat el cartell dels “bous al carrer” en la localitat entre el 4 i el 6 de desembre, dies en què s’exhibiran 7 bous salvatges, els quatre adquirits per l’Ajuntament d’Almenara per a les festes de 2020 i que no van poder exhibir-se i altres tres patrocinats per la Penya Taurina Els Harmònics, la Penya Joventut Taurina i la nova penya Bou de Desembre, a les quals han agraït la seua col·laboració, tant l’alcaldessa Estíbaliz Glòria, com la regidora de festes, Débora Marín.

Així, el dissabte 4 de desembre les exhibicions començaran a les 4 de la vesprada amb un bou de José Luis Marca per a continuar amb un altre de Germans Domínguez Camacho. A les set de la vesprada, s’embolarà l’àstat de Marca. Tots dos bous estan patrocinats per l’Ajuntament d’Almenara.

El diumenge 5 de desembre començarà la jornada a les 12 del migdia amb el bou patrocinat per la Penya Els Harmònics de la ramaderia del Freixo. A les 16 hores s’exhibirà un àstat de Germans Domínguez Camacho oferit per l’ajuntament, per a seguir a les 17 hores amb un bou patrocinat per la Penya Joventut Taurina de la ramaderia d’Hato Blanco. A les 19 hores s’embolarà l’astat de Domínguez Camacho patrocinat per l’Ajuntament d’Almenara i a la nit, a les 22.30 s’embolarà el bou de la ramaderia Hato Blanco patrocinat per Joventut Taurina.

Finalment, el dilluns 6 de desembre, Dia de la Constitució, hi haurà a les 12 del migdia exhibició d’un bou de la ramaderia de Torrehandilla-Soberbina patrocinat per la Penya Bou de Desembre. Ja a la vesprada, a les 16 hores, seguirà la programació amb un exemplar de Gerardo Ortega patrocinat per l’Ajuntament d’Almenara, culminant a les 18.30 els actes taurins amb l’embolada del bou de Torrehandilla-Soberbina de la Penya Bou de Desembre.

Pel que respecta al recorregut de les exhibicions taurines del primer cap de setmana de desembre, aquest comprendrà la zona tradicional de la Vila, així com la Plaça del Molí i zona del “Terraet”, on es troben els torils. Les exhibicions no passaran pel tram de l’Avinguda País Valencià. Destacar que els bous patrocinats per l’Ajuntament d’Almenara eixiran des dels torils, mentre que els de les penyes eixiran des de diversos carrers del recinte de la Vila.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari