Els fons transferits per la Diputació permeten que Almenara faça accessibles la zona esportiva i les places del poble

Els fons transferits per la Diputació permeten que Almenara faça accessibles la zona esportiva i les places del poble
12/07/2022 -

El president de la Diputació, José Martí, celebra que les sinergies creades entre la institució provincial i els ajuntaments ajuden a solucionar problemes bàsics per a la vida de les persones com el de la millora de l’accessibilitat als espais públics. Així ho ha expressat durant la seua visita a la localitat d’Almenara, on ha pogut comprovar que han finalitzat amb èxit les obres de remodelació del ferm de la pujada d’accés a la zona en la qual se situen les instal·lacions esportives del pavelló, el gimnàs i les piscines, així com l’auditori. El titular del Palau de les Aules ha assenyalat que «quan parlem de majoria d’edat, ens referim a això, al fet que transferim fons als ajuntaments perquè les seues alcaldesses i alcaldes els destinen a allò que consideren menester, al que resulte més prioritari en cada població».

Sobre aquesta actuació, l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha posat de manifest que la millora del ferm d’accés a la zona esportiva i l’auditori «constituïa una necessitat imperiosa perquè es tracta d’una pujada molt pronunciada en la qual el ferm era molt irregular i resultava molt complicat per al trànsit de les persones amb discapacitat, majors i per als qui ascendien espentant un carro de bebé». Aquesta obra ha suposat una inversió de 42.000 euros que s’ha finançat amb càrrec al Pla 135 de 2021.

Pérez ha destacat «gràcies als fons que ens transfereix la Diputació hem pogut complir amb l’objectiu que ens marquem de fer accessibles les places del poble, perquè totes elles presentaven seriosos problemes en aquesta matèria».

Per part seua, el president Martí s’ha congratulat que els fons que transfereix la institució que presideix servisquen «per a millorar la vida de la gent». Durant la seua estada en el complex esportiu també ha visitat les instal·lacions del gimnàs, que igualment s’han ampliat amb recursos procedents de la Diputació.

#CastellóAvança

L’alcaldessa Pérez també ha anunciat que amb càrrec al nou Pla #CastellóAvança dotat amb 30 milions d’euros per a escometre inversions a dos anys vista, l’ajuntament que presideix ha sol·licitat quatre obres, «sent la més important la construcció d’un Espai Cultural, en el qual se situaran la banda i les associacions vinculades a la música». Serà en les instal·lacions de l’antiga guarderia, que són propietat de la Diputació. Totes dues institucions estan en aquests moments realitzant els tràmits que permetran cedir el local a l’Ajuntament d’Almenara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari