Les festes de Benicarló seran del 21 al 29 d'agost i tindran més de 120 propostes per a tots els públics

Els tiquets per als espectacles que requerisquen entrada es podran adquirir en línia a través de la plataforma Giglon

Les festes de Benicarló seran del 21 al 29 d'agost i tindran més de 120 propostes per a tots els públics
30/07/2021 -

El regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, acompanyat de la presidenta de la Coordinadora de Penyes, Mireia Mancheño, i del responsable de Comunicació de la Comissió de Festes, Enoc Altabás, ha presentat avui un primer avançament del programa de les Festes Patronals de Benicarló, que es duran a terme del 21 al 29 d’agost.

«Una programació —ha dit el regidor— amb un esperit molt semblant al de l’any passat, on hem tornat a apostar per la gent de casa, que tants bons resultats ens va donar, i que comptarà amb activitats molt diverses gràcies al potent entramat sociocultural i esportiu que tenim a Benicarló».

En aquest primer tast del programa, el regidor ha desvetllat els espectacles que tancaran cadascuna de les jornades de la setmana festiva.

Per començar, dissabte 21 s’ha programat el musical Ídolos, que fa un recorregut per èxits emblemàtics de totes les èpoques musicals. Per diumenge, Guzmán Arts Escèniques presentarà el teatre musical A bordo del show boat, un espectacle pensat per a públic familiar

Dilluns, després de la tradicional Serenata a Sant Bartomeu, serà el torn de la txaranga ‘Ls Desmadrats, de Benicarló, i dimarts, arribarà MÑM (Mukti Ñoño Miralles), una de les formacions més veteranes de Benicarló.

El músic Dani Tejedor tancarà la jornada de dimecres amb un concert on interpretarà peces dels seus últims treballs i que comptarà amb convidats de luxe i un sextet de músics excepcionals.

Per dijous, s’ha programat el concert «Passem revista», on participaran tot de músics benicarlandos com Eva Menacho, Antonio Ruiz, Núria Sánchez, Cristian Sanjuan, Blanca Fontanet, Alberto Arévalo, Sara Fa i Carlos Delshorts. Tots, sota la direcció de Pablo Anglés i Dani Tejedor i amb la col·laboració de la Societat Músical Ciutat de Benicarló, oferiran un ampli repertori de cançons italianes emblemàtiques conegudes per tots els públics.

Divendres serà el torn per a la màgia, amb l’espectacle «Maestros de la magia», un format original i diferent que comptarà amb l’actuació en directe de prestigiosos mags, alguns d’ells campions del món i il·lusionistes internacionals que han recorregut els millors teatres del món. També divendres, per al públic familiar, tindrà lloc l’actuació del grup Ramonets.

Ja de cara a l’últim cap de setmana, dissabte arribaran algunes de les millors bandes sonores del cine, de la mà del «Musical de cine» i diumenge 29, com l’any passat, l’Orquestra Clàssica de Benicarló, dirigida per Josvi Arnau, posarà el punt i final a la setmana de Festes.

Venda d’entrades en línia

Per a assistir a qualsevol d’aquests espectacles, així com per als teatres infantils, serà necessari adquirir entrada prèviament, que es podrà fer en línia a través de la plataforma Giglon, on en breu estarà activa la venda d’entrades per a tots els espectacles.

En canvi, per als actes organitzats per les entitats, no serà necessària entrada i l’accés es farà per ordre d’arribada.

Les penyes aposten per activitats per a públic divers

Tal i com ha confirmat la presidenta de la Coordinadora de Penyes, «enguany tampoc hi haurà recinte de penyes, però sí que hem organitzat activitats per a públic molt divers: solidàries, esportives, infantils, tradicionals, flamenc…»

També s’ha programat un monòleg per al qual serà necessari recollir entrada prèvia al Mucbe o a la Tourist Info, amb un màxim de 3 entrades per persona.

Tant la presidenta de la Coordinadora com el responsable de Comunicació de la Comissió de Festes han insistit en què «la prioritat de tots i cadascun dels espectacles seguirà sent la seguretat i el compliment de tots els protocols anticovid».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari