Les Jornades del Pinxo faran el tret d'eixida a la Festa de la Carxofa de Benicarló 2023

Del 13 al 29 de gener es podrà gaudir dels Pinxos de carxofa de 28 establiments participants

(Turisme Benicarló)

Les Jornades del Pinxo faran el tret d'eixida a la Festa de la Carxofa de Benicarló 2023

Gener és sinònim de festa a Benicarló. I enguany, ho serà encara més després de diverses edicions en les quals la pandèmia ha marcat l’organització. Aquest cap de setmana, la presentació i l’inici de les Jornades del Pinxo donaran el tret d’eixida a la Festa de la Carxofa de Benicarló 2023.

Encara no s’ha donat a conéixer tota la programació de la festa per excel·lència de Benicarló, però sí les dates i alguns detalls: el 12 de gener a les 19.00 hores la carpa de la plaça de la Constitució acollirà la Presentació dels Pinxos, per als quals ja hi ha venda de tiquets a 3 euros en la Tourist Info i en la web de turisme www.benicarloevents.com.

Després d’aquesta presentació, l’endemà arrancaran les Jornades del Pinxo de la Carxofa 2023. Del 13 al 29 de gener es podrà degustar les proposades culinàries amb la carxofa DO de Benicarló com a ingredient principal en 28 bars i restaurants de la ciutat, amb pinxos que combinaran la tradició i l’avantguarda per a atraure a tots els paladars en les seues tres rutes.

Després de les jornades, caldrà esperar al cap de setmana del 28 i 29 de gener per a celebrar la VII Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat en la plaça de la Constitució, on se celebrarà la torrada de carxofes popular o Demostració Gastronòmica el 29 de gener a partir de les 11.30 hores, un dels actes més destacats de la fira benicarlanda.

Les jornades gastronòmiques, també amb una àmplia oferta gastronòmica en l’hostaleria de Benicarló, continuaran oferint el producte al llarg de la temporada, del 29 de gener al 5 de març.

Els tiquets de la presentació del pinxo i de la demostració gastronòmica de la carxofa ja estan disponibles en www.benicarloevents.com.

30 aniversari de la festa

Enguany, la Festa de la Carxofa de Benicarló 2023 serà especial no sols per la recuperació de la celebració més important de la ciutat, sinó també perquè celebra la seua XXX edició. Una data marcada en el calendari que compta amb el valencià Ibán Ramón com a dissenyador del cartell.

Aquest cartell presenta una imatge senzilla i funcional, però extremadament potent que rendeix el seu particular homenatge als patrons geomètrics de la naturalesa. Ramón és un dels dissenyadors valencians més reconeguts en l’actualitat i, entre altres treballs, ha realitzat la imatge de la campanya institucional del 9 d’Octubre de 2022.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari