Torna 'Benicarló en Vetla' amb descomptes en el comerç local, concerts i teatre al carrer

Este esdeveniment comercial i cultural se celebrarà en la localitat castellonenca del 12 al 19 de juliol

Guardar

Anterior edició de 'Benicarló en Vetla'
Anterior edició de 'Benicarló en Vetla'

La localitat de Benicarló presenta 'Benicarló en Vetla' la seua iniciativa comercial i cultural de caràcter més nocturn, un esdeveniment que tindrà lloc del 12 al 19 de juliol i que inclou un ampli programa d'activitats dirigit a tots els públics. Així, sota el paraïgues de 'Benicarló en Vetla', el municipi viurà este mes de juliol una setmana intensa que s'iniciarà amb la 'Nit del Comerç' el dia 12; continuarà el 13 de juliol amb la tradicional 'Nit en Vetla' i finalitzarà amb el cicle de concerts Polièdric, que se celebraran del 15 al 19 de juliol.

L'esdeveniment ha sigut organitzat per les regidories de Comerç i Arts Escèniques i els seus edils, —Carlos Delshorts i Sonia Foix, respectivament— han destacat que "esta proposta cojunta suposarà importants beneficis per a Benicarló, tant a nivell comercial com a cultural". Al mateix temps, tots dos dirigents han assegurat que esta iniciativa "contribuirà a crear un ambient dinàmic, vibrant i atractiu tant per als visitants com per als veïns".

Programació d'actes a Benicarló del 12 al 19 de juliol

La programació (que es pot consultar en este enllaç) començarà el divendres 12 de juliol amb la 'Nit del Comerç' en la qual més de 40 establiments locals tindran descomptes i ofertes especials. La jornada començarà a les 20 hores i finalitzarà a mitjanit.

Així, este acte comptarà amb la participació de la Unió de Comerços, l'associació Restauració Benicarló i el Mercat, a més d'altres entitats locals que col·laboraran en la dinamització comercial de la jornada. Els carrers estaran ambientats amb música en directe i activitats infantils que contribuiran a promocionar les ofertes dels establiments.

L'endemà, el dissabte 13 de juliol, serà el torn de la 'Nit en Vetla' que aquest 2024 celebra el seu 12a edició. Enguany, la nit més màgica de l'any per a esta població castellonenca oferirà sis espectacles de teatre de carrer amb propostes de primer nivell de teatre itinerant, música i circ. Els espectacles es repartiran entre el centre de la ciutat, el claustre del Mucbe, els Jardins del Mucbe, la façana de l'Ajuntament o la plaça de Sant Bertomeu.

I la tercera de les propostes dins de 'Benicarló en Vetla' serà el cicle de música Polièdric que del 15 al 19 de juliol oferirà concerts amb entrada gratuïta d'una gran diversitat de gèneres: des del rock de Da Capo String Quartet, fins a la música electrònica de Sense i passant per la música tradicional mediterrània d'Orígens.

Dins d'este cicle, també s'ha programat un tribut a David Bowie a càrrec de David Amills i Jaume Vilaseca. Finalment, l'última actuació estarà a càrrec de l'Associació Musical Ciutat de Benicarló, que oferirà el tradicional concert de música de cinema.

A més, durant tota la setmana, el centre de Benicarló i els edificis més emblemàtics estaran decorats amb una il·luminació especial. I els dies 12 i 13 de juliol, els espais museístics obriran en horari especial: el Mucbe (de 17 a 22 hores), l'Edifici Gòtic (de 19 a 22 hores), la Casa Santa Càndida (de 19 a 22 hores) i l'Antiga Presó (de 19 a 22 hores).

 

 

Destacats