Benicàssim instal·la radars per al control de velocitat en Montornés i en l'accés al CEIP Palmerar

Els dispositius són pedagògics i reforcen la mobilitat i la seguretat viària

Benicàssim instal·la radars per al control de velocitat en Montornés i en l'accés al CEIP Palmerar
12/08/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim reforça les seues accions per a la millora de la mobilitat i la seguretat viària en diferents punts del municipi amb la instal·lació de radars per al control de la velocitat.

Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “els dispositius instal·lats compleixen una doble finalitat. D’una banda la d’informar i per un altre la de conscienciar als conductors d’anar adequant la seua velocitat en unes certes zones d’afluència ja siga en entorn de col·legis o rectes que puguen incitar a la velocitat”. L’alcaldessa ha indicat que “aquesta acció se suma a altres destinades a millorar la seguretat i mobilitat dels veïns per a poder oferir una ciutat còmoda, amable i segura”.

La urbanització Montornés i l’accés al CEIP Palmerar (avinguda Mohíno) són les dues zones triades per a la col·locació de dos radars “que se sumen al que ja opera des de principis d’any en l’avinguda Barcelona. El nostre objectiu és una mobilitat més sostenible i intel·ligent”, ha comentat el regidor de Mobilitat, Carlos Díaz, qui ha afegit que “els radars s’han instal·lat en diferents punts del municipi ateses les demandes veïnals rebudes a través de la participació ciutadana”.

Per part seua, la regidora de Seguretat, Natividad Alonso, ha dit que “s’han triat tres emplaçaments en tres zones diferents del municipi, zona sud, urbanitzacions i zona nord, per a poder controlar la velocitat en tres rectes en les quals se sol superar la velocitat establida pels senyals de trànsit i que, a més, són punts sensibles, com el cas de l’accés al col·legi Palmerar”.

Els radars tenen l’objectiu d’advertir als conductors de la velocitat a la qual estan circulant i, en el qual case que siga superior a la permesa, que la reduïsquen. El radar marca els quilòmetres per hora als quals se circula i dona les gràcies a aquells conductors que la compleixen i circulen per davall d’aquesta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari