Benicàssim intensifica la campanya de conscienciació i sensibilització contra la Covid-19

Comença el repartiment de bosses entre els comerços del municipi per a recordar les 3 regles anti-Covid bàsiques: posa’t la mascareta, mantingues la distància i rentada de mans

Benicàssim intensifica la campanya de conscienciació i sensibilització contra la Covid-19
09/08/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, al costat del teixit empresarial, continua intensificant la campanya de conscienciació i sensibilització per a recordar les principals mesures de protecció i prevenció per a la contenció del Covid-19. Hui ha començat el repartiment de les bosses entre els comerços del municipi amb la imatge de la campanya que recorda les 3 regles anti-Covid bàsiques: posar-se la mascareta, mantindre la distància i la rentada de mans.

“Sota el lema ‘Gaudim de Benicàssim amb responsabilitat!’ apel·lem a la responsabilitat individual per a atallar la pandèmia. De l’evolució de la corba de contagis depén l’economia de moltes famílies a Benicàssim i de tants altres destinacions turístiques de la província, per la qual cosa fer un esforç col·lectiu cuidant-nos individualment, és la clau per a no deixar a ningú arrere”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui ha afegit que “encara que el nombre de contagis va a poc a poc descendint en el nostre municipi, no hem de baixar la guàrdia i hem de continuar conscienciant quant a la importància de complir amb les normes de prevenció sanitària”.

“Posa’t la mascareta”, “Mantingues la distància social” i “Llava’t les mans” són els tres missatges que estan presents en diferents suports com és el cas de les bosses que s’han començat a distribuir entre el comerç local.

La regidora de Sanitat i Comerç, Vanessa Batalla, ha subratllat “l’especial importància de la conscienciació entre la població juvenil que encara no està vacunada. És fonamental prendre’s consciència de les regles bàsiques que fins ara han funcionat perquè tots puguem continuar gaudint de Benicàssim”.

Quant als locals de restauració, s’han dissenyat unes estovalles individuals reciclables, amb paper d’alfals, perquè el comensal tinga present les mesures higiènic sanitàries damunt de la taula. Els aparadors comercials també compten amb un adhesiu identificatiu recordant les tres regles anti-Covid.

Vanessa Batalla, ha finalitzat dient que “hem de complir amb les normes de les autoritats sanitàries i, sobretot, hem de conscienciar al nostre entorn d’aquests hàbits que hem de continuar realitzant per a poder fer front a la Covid-19”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari