Benicàssim premia a les millors idees emprenedores i reconeix a comerços i serveis essencials

Benicàssim premia a les millors idees emprenedores i reconeix a comerços i serveis essencials
16/12/2021 -

Benicàssim ha posat en valor la iniciativa emprenedora i el teixit comercial i de serveis del municipi amb el lliurament dels premis del Concurs d’Idees Benicàssim Emprén 2021 i els premis que atorga de manera anual l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe).

La Casa de la Cultura ha acollit hui l’acte de lliurament de guardons i com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “és emocionant comprovar l’enorme talent que existeix i la qualitat de les idees presentades, i és molt motivador observar com cada vegada més, l’emprenedoria elegeix Benicàssim’. L’alcaldessa ha afegit que “les noves idees hui presentades així com el reconeixement als comerços i serveis de Benicàssim demostren que el teixit empresarial ha demostrat en aquests mesos la seua fortalesa i valentia, per això hem volgut donar un merescut reconeixement als sectors essencials que han estat al peu del canó. I des de l’ajuntament continuarem fent costat al sector, perquè és el vertader cor de la nostra ciutat”.

Pel que fa al Concurs d’Idees Benicàssim Emprén 2021, per a la present edició s’han presentat huit projectes i els premiats han sigut María Rios Pasalamar, Óscar Alberto Berges Martínez i Silvia Miralles Marín.

El projecte de María Rios Pasalamar, Nomadas Kids, ofereix materials i joguets educatius que acompanyen des del naixement i durant tota la primera infància. Aquests es caracteritzen per estar sempre emmarcats en la categoria de joguets educatius i fabricats amb fusta, materials reciclats o sostenibles.

Óscar Alberto Berges Martínez va presentar al Concurs d’Idees Benicàssim Emprén, BeeBike, un projecte que promou el transport sostenible mitjançant l’ús de la bicicleta de càrrega tant a nivell particular com a nivell corporatiu. Aquestes seran, excepte excepcions, amb assistència elèctrica per a facilitar el seu ús en qualsevol situació.

Finalment, la iniciativa impulsada per Silvia Miralles Marín, Silvia Miralles Home Staging consisteix a preparar un escenari en els habitatges perquè es venguen o lloguen més ràpidament i al millor preu possible. Es tracta d’una eina de màrqueting immobiliari que va nàixer als EUA l’any 1970, una estratègia de venda en la qual es prepara l’habitatge tenint en compte criteris funcionals i estètics per a potenciar el producte i atraure a més compradors.

Aquests tres projectes es desenvoluparan a Benicàssim i han sigut premiats per la seua viabilitat tecnicoeconòmica, la seua originalitat, la seua implementabilitat i impacte de la idea i el seu caràcter innovador. Cadascun dels premiats ha rebut un xec de 1.000 euros per la seua idea per a ajudar-los a la porta en marxa de la seua iniciativa. Durant l’acte de lliurament, la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, ha posat en valor el caràcter emprenedor dels artífexs d’aquestes idees “que ajuden a dinamitzar el teixit social i econòmic de Benicàssim”.

I els qui també formen part d’aqueix teixit econòmic de Benicàssim és Acoserbe qui ha fet lliurament dels seus premis durant aquest mateix acte. Uns guardons amb els quals l’entitat ha volgut rendir un especial homenatge a comerços i serveis que han sigut essencials durant la pandèmia. Així, Acoserbe ha fet lliurament del guardó a Mama Bio Supermercado Ecológico, a Flora i Fauna, a Beep Informàtica i a Centeco Asssesoria i gestió integral.

Mama Bio és una botiga ecològica dedicada en exclusiva a productes que proporcionen benestar i on prevalen els productes locals, de proximitat i autonòmics; a més, l’espai compta amb serveis de nutrició, consulta de naturopatia i tallers de cuina.

Flora i Fauna és una botiga especialitzada amb un ampli ventall de productes per a mascotes amb perruqueria canina. El seu principal objectiu és oferir un servei de qualitat i sobretot de proximitat, també durant la pandèmia, circumstància que van aprofitar per a reinventar-se i poder continuar oferint un tracte amable i pròxim al municipi a través de la seua botiga en línia, Naturalpetshop.es.

BEEP, és una botiga de proximitat dedicada a la venda i reparació de productes informàtics i prompte complirà 20 anys donant servei a Benicàssim. Finalment, Centeco empresa d’assessoria i gestió que va informar i va assessorar comerços i serveis de Benicàssim durant els mesos més complicats de la pandèmia.

Afegir que amb l’objectiu posat a potenciar les compres a Benicàssim durant la campanya nadalenca, Acoserbe té activat el tradicional Pot de Nadal. Les compres realitzades aquests dies en els comerços adherits a la campanya entraran en els sortejos que es realitzaran el 23 de desembre i el 4 de gener. Enguany hi ha un total de deu premis de 100 euros cadascun.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari