Benicàssim programa un tractament larvicida intensiu en el Quadre de Santiago

Benicàssim programa un tractament larvicida intensiu en el Quadre de Santiago
08/11/2020 -

Després de les abundants pluges registrades aquests dies, l’Ajuntament de Benicàssim abordarà una estratègia de tractament larvicida intensiu en tot el Quadre de Santiago amb l’objectiu posat a controlar els mosquits en la fase larvària. Dins del plantejament establit, l’empresa encarregada de les labors de control de plagues en el municipi, CTL Sanitat Ambiental, té programat acudir el dilluns 9 de novembre amb dos equips per a realitzar el tractament larvicida intensiu en zones amb aigua estancada. En dies posteriors, es comprovarà l’efectivitat del tractament, revisant de nou les zones tractades.

La regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, ha comentat que “després del tractament intensiu programat per a la setmana vinent anirem veient com evoluciona la situació, encara que l’empresa ja ens ha traslladat que probablement en setmanes posteriors és necessària la realització de tractaments adulticides, ja que sempre existeix un xicotet percentatge de larves, a les quals no els afecta completament el larvicida, i aconsegueixen desenvolupar-se en mosquits adults”. L’edil de l’àrea de Sanitat incideix en què el treball conjunt de l’Ajuntament de Benicàssim i CTL Sanitat Ambiental per a controlar les plagues serà més eficaç “si comptem amb la col·laboració ciutadana i actuen en les propietats privades, llocs on l’empresa no pot accedir”.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que “si bé necessitem la col·laboració dels veïns per a mitigar la reproducció del mosquit, no és menys cert que per a erradicar la plaga, es fa necessari que tant des de la Diputació de Castelló com des de la Generalitat Valenciana es reforcen els tractaments municipals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari