Benicàssim reinicia el préstec municipal de bicicletes

Benicàssim reinicia el préstec municipal de bicicletes
31/05/2021 -

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim reinicia demà dimarts 1 de juny el préstec municipal de bicicletes. El servei gratuït es realitza en el poliesportiu municipal i com ha comentat el regidor responsable de l’àrea, Arturo Martí, “recuperem un servei que potencia la pràctica esportiva a l’aire lliure i la mobilitat sostenible, i comptarà amb el corresponent protocol de desinfecció tant en el lliurament com en la recollida de les bicicletes”. Els interessats a fer ús d’aquestes bicicletes han de tindre complits els 18 anys i depositar una fiança de 50 euros, la qual serà retornada quan es retorne la bicicleta en perfecte estat, igual que el casc, l’antirobatori i les llums. Cada usuari pot fer ús d’aquest servei durant un màxim de set dies al mes i les bicicletes poden recollir-se en el pavelló municipal de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores i els diumenges i festius de 9 a 14 hores.

Seguint amb la promoció de l’activitat esportiva i l’impuls al pla ‘Benicàssim salut i esport’, des de la regidoria d’Esports han programat un any més activitats esportives per a la temporada estival. Arturo Martí ha continuat explicant que “per a aquesta edició continuarem promovent al màxim l’activitat a l’aire lliure i per segon any consecutiu, l’amfiteatre Pepe Falomir i el parc El Trenet se sumen als espais on es desenvoluparà el programa esportiu”. En aquest sentit, l’amfiteatre Pepe Falomir acollirà l’activitat cos/ment en la qual es podran combinar diverses disciplines com a ioga, pilates, stretching i tai-chi, mentre que el parc El Trenet acollirà l’activitat de tonificació anomenada força funcional. Aquestes dues opcions se sumen a les activitats que es desenvoluparan en el poliesportiu municipal i que són tai-chi, ioga, balls de saló, pilates, cardiobox i GAP. “En les activitats programades en el poliesportiu també es potenciarà la seua realització a l’aire lliure”, ha afegit l’edil.

Aquest programa està dirigit a un públic a partir de 16 anys i el preu per a cada activitat durant els mesos de juliol i agost és de 45 euros. La inscripció s’obri dijous que ve 3 de juny a partir de les 9.00 hores en https://reservasdeportes-benicassim.deporsite.net/inscripcion-actividades. El nombre mínim de persones per a formar grup és de 5 i la duració de les activitats serà els mesos de juliol i agost.

Quant als cursos de padel i tennis municipal dirigits a menors a partir de 6 anys, s’ofereix l’opció de cursos trimestrals (de l’1 de juliol al 30 de setembre un dia a la setmana) i quinzenals (de dilluns a divendres). El preu establit és de 50 euros.

D’altra banda, el poliesportiu municipal acollirà l’escola municipal de futbol i l’escola municipal de patinatge per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys. L’activitat es desenvoluparà durant una hora dos dies a la setmana i el preu és de 45 euros.

L’escola municipal de voleibol de platja està dirigit a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys i es desenvoluparà a la platja Torre de Sant Vicent, dos dies a la setmana, mentre que el dissabte estarà destinat al tennis i multiesport, activitat que es desenvoluparà durant dues hores en el poliesportiu municipal i dirigit a menors de 6 a 10 anys.
A més de tota aquesta programació, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim està ultimant l’activitat esportiva que es desenvoluparà a les platges durant els mesos de juliol i agost; una opció oberta a tot el públic i en diferents punts del litoral com Heliòpolis, l’Almadrava i Torre de Sant Vicent, “per a acostar l’esport a tota la ciutadania”, ha finalitzat Arturo Martí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari