El SanSan de Benicàssim, primer festival sense restriccions

L'esdeveniment, considerat com el primer festival de la temporada, tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 d'abril

Guardar

san san
san san
Ja està tot llest perquè SanSan Festival òbriga les portes a tots aquells que hagen decidit passar unes vacances de Setmana Santa una mica diferents. Del 14 al 16 d'abril més de trenta grups i artistes internacionals passaran pel recinte de festivals de Benicàssim i oferiran els seus shows en aquest festival de música indie, el primer sense restriccions de la temporada.La Generalitat Valenciana va eliminar les mesures respectives a l'aforament màxim en concerts, esdeveniments esportius i oci nocturn fa ja unes setmanes, i encara que les autoritats sanitàries recomanen l'ús de les mascaretes en cas d'aglomeració, aquesta ja no és obligatòria en exteriors, per la qual cosa els assistents al festival podran moure's lliurement sense ella i menjar i beure en qualsevol lloc del recinte de festivals. Així que, com diuen els mateixos organitzadors en la seua pàgina web, ja es pot "celebrar la immunitat de grup" en els grans festivals a l'aire lliure.El macrofestival ha generat més de 1.500 ocupacions directes. Moltes de les persones contractades estan ja treballant en el muntatge i instal·lació de les infraestructures del festival, i la resta s'incorporaran el dia 14 en llocs de staff per a treballar en taquilles, acreditacions, control d'accessos i marxandatge.

Cartell

En aquesta edició, el cartell del festival està encapçalat per Dani Martín, Crystal Fighters, Steve Aoki, Rozalén, Kase. O, Jazz Magnetism, Xef'Special i 2ManyDjs. Tots ells estaran acompanyats d'altres artistes, entre els quals destaca el grup gallec Tanxugueiras, que va saltar a la fama a escala nacional després de participar en el Benidorm Fest. Tampoc faltaran a la cita Álvaro de Luna, La Bien Querida, Zoo o La Casa Azul, entre molts altres.

Junta local de seguretat

Amb la finalitat de garantir la seguretat de tots els assistents, ahir al migdia es va celebrar la Junta Local de Seguretat extraordinària copresidida per l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, la subdelegada del Govern, Soledad Ten, i que va comptar, a més, amb l'assistència de representants de les forces i cossos de seguretat de l'Estat i representants de l'organització del festival.Aquestes reunions es duen a terme per a facilitar la cooperació i la coordinació de les Administracions Públiques en matèria de seguretat amb les Forces i Cossos de Seguretat municipals i amb els organitzadors del multitudinari esdeveniment.
Destacats