Ja es coneix a les Reines Infantil i Major de les festes patronals de Benicàssim

Paula Marin Ferrando i Raquel Fernández Piqueres han sigut triades com a màximes representants de les festes 2024-2025

Guardar

Elecció de les Reines de les festes patronals de Benicàssim
Elecció de les Reines de les festes patronals de Benicàssim

La localitat de Benicàssim ja coneix la identitat dels qui seran les Reines de les festes patronals. L'esdeveniment d'elecció de les màximes representants de les festes es va celebrar ahir dilluns 8 de juliol quan es va donar a conéixer els qui serien la Reina, tant Major com a Infantil, de les festes patronals de Benicàssim 2024-2025.

Després d'un any sense cort major torna a haver representants de la localitat majors i infantils. Al sol presentar-se una candidata per a cadascuna de les categories, Paula Marin Ferrando i Raquel Fernández Piqueras, seran proclamades Reina Infantil i Reina Infantil en les festes patronals de setembre en honor a Sant Tomás de Villanueva.

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha donat l'enhorabona a "les Reines Infantil i Major, als Festers i Festeres que els acompanyaran, así com a les famílies que gaudiran al costat d'elles d'aquesta experiència de tradició i germanor. Benicàssim, la seua història i les seues tradicions segueixen més vius que mai i cadascuna de les persones implicades són testimonis d'això".

La Reina Major, Raquel Fernández Piqueres, estarà acompanyada per Carla Llansola Simonian com a Dama d'Honor; per la seua banda, la Reina Infantil, Paula Marin Ferrando explicarà en aquesta marxa amb 8 festers i festeres: Lucia Cortalapiedra Fuentes, María Mora Pablo, Candela Gutierro Pachés, David Cocos, Guillermo Ventura Valent, Biel Royo Pallarés, Ian Esteve Ruíz i Leire Traver Moreno.

"Els nostres nous representants són i seran una figura essencial de les festes de Sant Tomás de Villanueva al setembre de 2024, i les de Sant Antonio Abad i Santa Águeda al gener de 2025", ha conclòs Marqués sobre tots els joves que representaran a Benicàssim també en festes patronals veïnes.

Destacats