Les platges de Benicàssim es convertixen en escenari de pel·lícula amb el cinema d'estiu

Els arenals de l'Almadrava, Heliópolis i Els Terrers acolliran cada dimarts projeccions de pel·lícules amb entrada gratuïta

Guardar

Cinema d'estiu a una platja de Benicàssim
Cinema d'estiu a una platja de Benicàssim

Benicàssim inicia l'estiu 2024 amb una àmplia programació d'activitats dirigides per a tots els públics. De fet, la cultura és un dels plats forts de la programació estiuenca i el Teatre Municipal, per exemple, tindrà una programació continuada durant 60 dies. A més, la cartellera eixirà a les platges de la localitat amb motiu de les projeccions a l'aire lliure que tindran lloc durant els mesos de juliol i agost.

En concret, estes pel·lícules es podran veure en les platges d'Heliópolis, Terrers i Almadrava i les projeccions també es desenvoluparan en la zona de sud del municipi, ja que el pati del CEIP Parmeral es convertirà en un escenari de pel·lícula. Sota el títol 'Una platja de cinema', l'Ajuntament de Benicàssim proposa a la ciutadania gaudir d'algunes de les millors pel·lícules en la mateixa riba del mar.

En eixe sentit, el cicle de cinema d'estiu a Benicàssim s'estendrà fins al pròxim 27 d'agost, totes les projeccions començaran a les 22 hores i esta és la cartellera de films per a les pròximes setmanes:

Dimarts 9 de juliol

Una canción irlandesa (a les 22 hores en la platja Els Terrers)

Dimarts 16 de juliol

Barbie (a les 22 hores en la platja de l'Almadrava)

Dimarts 23 de juliol

¡Salta! (a les 22 hores en la platja d'Heliópolis)

Dimarts 30 de juliol

Mundo Extraño (a les 22 hores en la platja Els Terrers)

Dimarts 6 d'agost

Los buenos modales (a les 22 hores en la platja de l'Almadrava)

Dimarts 13 d'agost

El viaje de Ernest i Célestine (a les 22 hores en la platja d'Heliópolis)

Dimarts 20 d'agost

La Guerra de los Lulus (a les 22 hores en la platja Els Terrers)

Dimarts 27 d'agost

Una vida no tan simple (a les 22 hores en la platja de l'Almadrava)

XV Edició de Contacontes a la Mar a Benicàssim

A més del cinema d'estiu, la programació cultural també compta amb el cicle 'Contacontes a la Mar' que este 2024 celebra la seua edició número 15 al juliol i agost. En esta edició, s'han organitzat diverses propostes per a tota la família, programades els divendres, a les 19 hores, en les biblioteques del mar de Benicàssim de forma alterna en Heliòpolis i en Vila Ana; mentre que les propostes per al públic adult, es realitzaran els dijous, a les 22 hores, en l'Amfiteatre Pepe Falomir.

Un espectáculo del ciclo 'Contacontes a la mar' de Benicàssim
Un espectacle del cicle 'Contacontes a la mar' de Benicàssim

Les activitats destinades al públic familiar tindran lloc els divendres 12 de juliol, 26 de juliol, 9 d'agost i 23 d'agost, en les biblioteques del mar de Benicàssim. El cicle s'iniciarà el 12 de juliol en la biblioteca d'Heliópolis amb la presència de Susu Benítez, i el conte "Contant sota la pluja d'Ulls". Seguit del 26 de juliol en Vila Ana, amb Sherezade Bardají amb el conte "Pum! Cuentos de una bruja golosa". Continua el 9 d'agost en Heliópolis amb Elia Tralará i "Hambre de Cuentos". I, finalment, el 23 d'agost en Vila Ana, amb Pablo Albo i “Cuentos de cuando el mar volaba”.

El cicle destinat al públic adult se celebrarà els dijous a les 22.00 en l'Amfiteatre Pepe Falomir, els dies 11 de juliol, 25 de juliol, 8 d'agost i 22 d'agost. El primer dels contes programats és "Cuentos en la Memoria" al costat de Susu Martínez l'11 de juliol. Seguit el 25 de juliol amb Sherezade Bardají amb "Nua, cuentos eróticos". A continuació, el 8 d'agost “Que nos quiten lo contao” al costat d'Elia Tralará. I, finalment, el 23 d'agost, acompanyats per Pablo Albo amb "Cuentos poco Edificantes”. 

Destacats