Burriana renova la programació de "a la fresqueta" per a aconseguir una oferta més familiar en el teatre de la mar

Guardar

Regidor de Cultura de Borriana, Jesús Albiol
Regidor de Cultura de Borriana, Jesús Albiol

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Burriana, liderada per l'edil Jesús Albiol, ha presentat la programació del Cicle de Teatre a la Torre de la Mar "A la fresqueta". "La XIX edició d'este cicle estival portarà les arts escèniques al costat de l'emblemàtic monument de la costa borrianenca tots els divendres de juliol", ha explicat Albiol.

"A la fresqueta" presentarà enguany com a novetat un canvi en el seu horari d'inici, ja que els espectacles començaran a les 22.30h, en lloc de les 23:00h. tal com ocorria en anys anteriors. El cicle s'iniciarà el divendres 5 de juliol amb "Festa Pop" de la Companyia Pop's Corn. El que en un principi comença com una prova de selecció per a un concurs de la ràdio, es convertix en una autèntica festa-concert amb una quinzena de cançons amb veu en directe. Un argument senzill i simpàtic on tot el públic es divertirà, cantarà i ballarà amb els protagonistes d'este nou grup musical. Pop's Corn naixen amb l'objectiu de presentar una proposta musical de qualitat per al públic infantil i familiar que es caracteritza per la interpretació de temes musicals propis i d'altres temes populars amb una versió personalitzada i ritme més pop.

El divendres dia 12 de juliol, arribarà a la Torre de Mar el mag Nuel Galán amb "Sin límites". Este espectacle no és només un espectacle de màgia, és un moment de reflexió. Amb màgia és possible fer moltes coses que semblen impossibles.

El divendres dia 19 de juliol, la Troupe Malabó representarà "Sonata Circus". Esta història presentarà a Coral i Rebeco, dos somiadors que es troben en el camí. Tots dos tenen una passió. Ella, ser cantant soprano. Ell, ser artista de circ. Esta passió els fa sentir, riure, somiar i, en definitiva, viure. Rebeco és un tendre trompellot, un personatge que viu per i per al Circ. Coral és bellesa, un torrent musical. Junts transportaran al públic assistent en un viatge sense retorn per les seues passions: la Música i el Circ. Sonata Circus és un espectacle ple amb òpera, cant i estranys instruments musicals enllaçats amb el clown, el circ, les seues tècniques i varietats. Sonata Circus ens mostra que els somnis poden complir-se sense oblidar mai que, per a aconseguir-los cal treballar intensament, lluitar, sacrificar-se, caure, alçar-se i continuar caminant en este apassionant camí a la felicitat.

El divendres, 26 de juliol, com a tancament del cicle, Rafa Maza presentarà el nou espectacle del seu personatge estrela, Fabiolo, en "El genoma del pavo". Una nova aventura de Fabiolo, indomable i sorneguer. Ell està feliç perquè ha seqüenciat el seu genoma i amb ell ha descobert les bases moleculars de la felicitat. Una festa helicoidal i evolutiva, un pla 'GENial' on el públic descobrirà l'origen de la distinció i exclusivitat des del 'Autolopijotus', les grans civilitzacions antigues que conformen les bases nitrogenades del seu estil inconfusible, olímpic i amb classe. Pijería i Genètica (Epijonética) es donen la mà en este viatge a través de la història.

Tots els espectacles del cicle de teatre seran gratuïts i començaran a les 22:30h.

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, convida la ciutadania a acudir als espectacles programats en "este cicle clàssic de l'estiu a la nostra ciutat. Arts escèniques en un espai emblemàtic de la nostra Burriana perquè tots els públics puguen gaudir de la cultura".

Destacats