Borriana comença la vacunació massiva contra la Covid-19 aquest dilluns en el Pavelló Poliesportiu de la Bosca

Borriana comença la vacunació massiva contra la Covid-19 aquest dilluns en el Pavelló Poliesportiu de la Bosca
23/05/2021 -

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha anunciat que la vacunació en el municipi contra el coronavirus començarà aquest dilluns 24 de maig i es realitzarà en les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu de la Bosca, a fi de col·laborar en la campanya de vacunació a la població.

El pla de vacunació en el municipi es desenvoluparà des d’aquest dilluns 24 de maig i es prolongarà fins a juny. Les vacunes se subministraran dos dies consecutius cada setmana en horari de matí i vesprada que vindrà especificat en els missatges de citació.

Maria Josep Safont, al costat del gerent, Miquel Rovira, i alguns responsables del Departament de Salut de la Plana, el tinent d’alcalde, Vicent Aparisi, la regidora de Sanitat, Lolín Carbonell, i representants dels centres de salut del municipi, han visitat de nou les instal·lacions de l’Ajuntament posades a la disposició de les autoritats sanitàries davant la possibilitat de canviar a mitjan juny la ubicació del subministrament de les vacunes en el municipi a fi de no dificultar l’activitat esportiva que es desenvolupa en el.poliesportiu de la Bosca.

Per a això, l’alcaldessa ha indicat que s’està valorant per part de Sanitat la idoneïtat de la Llar Fallera perquè també reuneix les condicions necessàries per al desenvolupament del pla de vacunació per, entre altres aspectes, la seua proximitat, la seua amplitud, per disposar de dos accessos, la ventilació natural i les rampes per a evitar barreres arquitectòniques.

Maria Josep Safont ha deixat palés la voluntat de cooperació del consistori i ha indicat que és la Conselleria de Sanitat la que decideix en últim termini la millor alternativa de les propostes i organitza la campanya de vacunació massiva en la localitat amb la col·laboració de l’Ajuntament.
L’alcaldessa ha destacat la importància de tindre actualitzats les dades de la targeta sanitària i per això ha recomanat a la població que revisen i actualitzen les seues dades de contacte del SIP, ja que les notificacions arriben mitjançant SMS o trucades telefòniques.

També ha explicat que per a tindre la màxima eficiència i que les cites arriben de manera efectiva, Sanitat ha habilitat un portal web http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto amb tan sols tres passos molt senzills, per a renovar les dades de la targeta sanitària, en cas de necessitar-ho. A més existeixen dues possibilitats en aquesta actualització, per a les persones que disposen de certificat electrònic i les que no disposen d’aquests mitjans.

Així mateix, ha valorat la vacunació com a “eina fonamental que permetrà progressivament a la nostra població estar protegida contra el virus” i, per a això, des del consistori, “hem oferit a les autoritats sanitàries les possibles instal·lacions i els mitjans materials i humans que precisen de cara a aconseguir una vacunació ràpida, eficient i massiva”.

En aqueixa línia ha destacat que en un moment “tan excepcional com en el que ens trobem, totes les administracions i institucions públiques hem de sumar els esforços i la col·laboració en benefici de la ciutadania i amb l’objectiu comú de véncer al virus”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari