Dos carrers del port de Borriana canvien el seu sentit de circulació

Dos carrers del port de Borriana canvien el seu sentit de circulació
10/06/2021 -

L’Ajuntament de Borriana modificarà el sentit de la circulació de dos trams de via en la zona del Port per a regular i millorar els fluxos de trànsit. Per la qual cosa el consistori adverteix del canvi que serà efectiu a partir de dilluns que ve, dia 14 de juny.

La modificació afecta el carrer Chicharro i el carrer Illes Balears que inverteixen el sentit en el tram que va des del carrer Juan Sebastián Elkano fins al carrer les Barques, i la senyalització ja ha estat instal·lada als carrers afectats pel canvi de sentit.

Segons ha explicat el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, la necessitat de canviar el sentit de la circulació en aquests dos carrers atén informes del departament tècnic i, amb aquesta mesura, es pretén que els vehicles que procedisquen del carrer Juan Sebastián Elkano amb la intenció d’anar al Camí Serratella “no hagen d’arribar quasi a l’avinguda de la Mediterrània i després tornar per a buscar aquest camí”.

Sobre aquest tema, ha recordat que fa poc més d’un any es va efectuar la modificació de sentits del carrer Illes Columbretes, i com a conseqüència dos carrers seguits (Illes Columbretes i Illes Balears) van quedar amb el mateix sentit de circulació, per la qual cosa els vehicles que, circulant per el carrer Juan Sebastián Elkano tenen la intenció d’anar cap a la zona de la Serratella, han d’arribar fins al carrer Jaime Chicharro.

Per a Aparisi, amb aquestes modificacions viàries “s’acurta el desplaçament dels vehicles” i, a més, “sens dubte es milloraran les condicions actuals de les dos vies que pretén facilitar el flux circulatori de trànsit en una zona de densitat de circulació, per ser un pas cap a la zona de la Serratella i trobar-se en una de les vies un supermercat molt concorregut”.

Així, l’objectiu d’aquesta actuació, ha assegurat Aparisi, és “facilitar l’accés de vehicles a fi de millorar la mobilitat en la zona tant per als residents com per als vehicles de pas”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari