Tornen les visites gratuïtes en barca per a descobrir el Clot de la Mare de Déu de Borriana

Durant el recorregut per la desembocadura del riu Anna es podran degustar licors i dolços autòctons de taronja

Guardar

Una visita en barca al Clot de la Mare de Déu de Burriana
Una visita en barca al Clot de la Mare de Déu de Burriana

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Borriana ha anunciat la reactivació de les visites en barca al Clot de la Mare de Déu, una experiència a bord d'una xicoteta embarcació que permetrà a la ciutadania de la localitat descobrir tots els secrets que guarda este espectacular paratge natural situat en la capital de la comarca de la Plana Baixa.

Així, les visites es realitzaran durant els mesos de juliol i agost i s'ha programat una expedició a la setmana en la qual podran participar un grup format per màxim 30 persones. En eixe sentit, l'activitat es desenvoluparà tots els dimecres de juliol i agost i tindrà una durada de 2 hores (la previsió és que s'inicien a les 18 hores i finalitze a les 20 hores). El primer viatge nàutic es realitzarà este pròxim dimecres, 3 de juliol, i el calendari de visites s'estendrà durant els dies 10, 17, 24 i 31 de juliol, i continuarà durant els dies, 7, 14, 21 i 28 d'agost, quan finalitzarà l'activitat.

Gràcies a estos recorreguts guiats, els assistents podran conéixer des d'una altra perspectiva l'exuberant bosc de ribera de la sendera blava de la desembocadura del riu Anna, així com descobrir la seua rica fauna com a tortugues, fochas i cormoranes entre una gran varietat d'aus i peixos. A més, i com a fermall d'or a l'excursió, durant la visita es podran degustar licors i dolços autòctons elaborats a força de taronja.

"Esta activitat es convertix en un dels esdeveniments turístics més demandats durant l'època estival a Borriana perquè els seus visitants queden sorpresos davant la riquesa natural del Clot de la Mare de Déu. A més és una experiència única per a redescobrir la història i la biodiversitat del nostre paratge natural", ha destacat Noelia Peris, regidora de Turisme, el departament municipal encarregat que organitzar aquesta activitat estival.

En eixa línia, participar en la visita guiada a bord d'una barca és totalment gratis, encara que, tal com han explicat des de la regidoria, les persones que estiguen interessades a realitzar una d'estes activitats ha de formalitzar la seua inscripció prèviament a través de la pàgina web https://itinerantur.odoo.com/event.

En este portal, l'interessat haurà de seleccionar l'activitat en la qual desitja participar así com la data en la qual farà aquesta visita. És necessari recalcar que cadascuna de les visites que es realitzaran al llarg dels mesos de juliol i agost tenen un aforament limitat, ja que cada jornada està plantejada per a 30 persones com a màxim.

Destacats