Els millors plans de Cap d'Any 2022 a Castelló

Descobreix les festes gratuïtes per a gaudir d’aquest Cap d’Any a Castelló

Guardar

conciertos verbenas actuacion musica Burriana
conciertos verbenas actuacion musica Burriana
Si bé encara queden per davant quasi dos mesos, els qui volen saber els millors plans de Cap d'Any a Castelló 2022 ja estan mans a l'obra. I els ajuntaments, també. Ja són diversos els consistoris que han anunciat com acomiadaran l'any el pròxim 31 de desembre.

Cap d'Any a Borriana

La Nit de Cap d'Any a Borriana 2022 tornarà a celebrar-se després de dos anys d'aturada per la pandèmia de la COVID-19. La ciutat acomiadarà l'any en una gran carpa en la plaça Major amb l'orquestra Top Zero i una discomòbil després del tret del castell de focs artificials llançat des de l'Ajuntament de Borriana.En concret, es tracta d'una festa gratuïta amb entrada lliure fins a completar l'aforament. La carpa obrirà les seues portes a les 00.00 hores del dissabte 31 de desembre i a partir de les 00.30 hores començarà l'Orquestra Top Zero. En finalitzar l'orquestra hi haurà una discomòbil fins a les 06.00 hores.

Cap d'Any a Almassora

En el cas d'Almassora, el seu Cap d'Any torna aquest 31 de desembre a la localitat amb la carpa del Recinte Fester en un multitudinari esdeveniment gratuït. No obstant això, el comiat començarà el dia 30. L'Ajuntament repartirà clementines de la cooperativa San José el 30 a la vesprada i el 31 al matí.Per a Cap d'Any, s'escoltaran les campanades en el rellotge de Caixalmassora. A continuació es dispararà un castell de focs artificials i començarà la festa amb l'orquestra Gamma. A les 03.00 hores hi haurà ressopó i un dj continuarà amb la festa.Segons ha informat el consistori, a entrada a la carpa serà lliure i gratuïta. No obstant això, les persones que vulguen recollir el 'resopar' hauran d'inscriure's prèviament. Per a això, la Junta Local de Festes obrirà el registre entre el 12 i el 27 de desembre en el consistori.

Pla de Cap d'Any a la Vall d'Uixó

La Vall d'Uixó també oferirà una festa de Cap d'Any per a acomiadar el 2022, com a novetat. I és que l'ajuntament recupera l'esdeveniment en la plaça del Centre, com se celebrava abans, amb un gran escenari que s'instal·larà a l'inici de l'avinguda Cor de Jesús.L'orquestra Atlántida Show serà l'encarregada d'amenitzar la nit amb un espectacle de música, imatges i llum per a gaudir sense que siga necessari eixir del municipi o agafar el cotxe.
Destacats