La Vall d'Uixó trasllada el seu punt de Vacunació Covid-19 a la part inferior de l'Auditori Municipal

Aquest espai està climatitzat i així s’evitaran les altes temperatures durant els mesos d’estiu

La Vall d'Uixó trasllada el seu punt de Vacunació Covid-19 a la part inferior de l'Auditori Municipal
09/07/2021 -

A partir del dilluns 12 de juliol el Punt de Vacunació Covid-19 de la Vall d’Uixó es trasllada a la part inferior de l’Auditori Municipal Leopoldo Peñarroja, que està climatitzat i així s’evitaran les altes temperatures del Poliesportiu Municipal durant els mesos d’estiu. Es tracta de l’espai en el qual se situava anteriorment el saló de plens i els accessos estaran degudament senyalitzats.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha visitat el nou espai al costat del coordinador del Centre de Salut, Jesús García, i els regidors Javier Ferreres, Maria Cruces i Francesca Bartolomé que han participat en aquest procés de trasllat. Les persones ja citades per a la segona dosi rebran per SMS la notificació del canvi d’ubicació i les de primera dosi ja seran citades a l’Auditori.

“La vacunació en el Poliesportiu va començar al maig amb un altre temps i amb l’arribada de la calor hem vist necessari el trasllat a l’Auditori, conjuntament amb la Conselleria de Sanitat”, tal com ha explicat l’alcaldessa. Primer per “les persones que reben la vacuna i que han d’esperar 15 minuts” i segon perquè “els sanitaris estan tota la seua jornada laboral i han de treballar en les millors condicions”.

En aquest sentit, Baños ha remarcat que aquest és “un procés nou per a tots i les administracions públiques hem d’anar prenent decisions a mesura que se succeeixen els esdeveniments”. Així, municipis pròxims com Vila-real o Onda també han traslladat els seus punts de vacunació amb l’arribada de les altes temperatures estivals.

AUGMENT DE CONTAGIS

La Generalitat Valenciana va anunciar ahir noves mesures per a frenar l’augment de contagis en la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, l’alcaldessa ha incidit en què “encara que la vacunació avança a ritme positiu” és necessari “continuar sent responsables i protegir-nos a nosaltres mateixos i als altres” i ha recordat que ja actualment s‘està vacunat a les persones de 30 a 39 anys i s’ha avançat a principis d’agost la vacunació a les de 20 a 29 anys.

El coordinador del Centre de Salut ha apuntat que actualment la Vall d’Uixó compta amb 61 casos positius i una incidència acumulada de 192, unes xifres que no s’aconseguien “des de fa tres mesos”. A més la tendència és “a l’augment de la incidència”. Per això, ha assenyalat que “no podem confiar-nos” i que cal continuar actuant “amb precaució” per a evitar “que continue creixent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari