L'Ajuntament de la Vall d'Uixó celebrarà l'Estiu Jove del 5 al 29 de juliol

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó celebrarà l'Estiu Jove del 5 al 29 de juliol
18/05/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat l’Estiu Jove 2021 que enguany tindrà lloc del 5 de juliol al dia 29 del mateix mes. Aquesta és una de les activitats que més ha evolucionat des de l’arribada del govern progressista arribant fins i tot a duplicar el nombre d’inscrits. Marian Artero, regidora de Serveis Socials, ha manifestat “que enguany es tractarà de fer un Estiu Jove normalitzat, tenint en compte que el de l’any passat va haver de ser alternatiu per la pandèmia”.

L’Estiu Jove s’adaptarà a la situació de pandèmia provocada per la Covid-19, amb diverses restriccions i un protocol de prevenció. Així doncs, Arter ha informat que “enguany s’ha reduït la ràtio a 10 alumnes per monitor per a garantir que es complisquen les distàncies de seguretat i, a més, la majoria d’accions seran a l’aire lliure”. Les activitats són d’allò més divers: excursions, eixides a la naturalesa, treballs manuals, tallers de circ…

La inscripció es pot realitzar telemàticament del 20 de maig al 10 de juny en la web de l’Ajuntament (www.lavallduixo.es) o presencialment en el Centre Social de les Llimeres d’11.00 a 13.30 hores i en els Centres Joves de 17.30 a 19.30 hores. La matrícula té un preu de 60 €, però la regidora de Serveis Socials ha recordat que les activitats estan becades per als joves que el necessiten i es poden resoldre els dubtes en les Llimeres.

“Com a novetat, enguany l’Estiu Jove també comptarà amb servei de menjador per a qui ho sol·licite”, ha destacat Arter. Així doncs, aquest projecte se suma a l’Estiu Esportiu que ja va presentar la Regidoria d’Esports la setmana passada. L’objectiu del consistori és millorar “la conciliació familiar i garantir les activitats juvenils en els mesos d’estiu”. Finalment, ha animat “a tothom a participar i gaudir del projecte que s’ha preparat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari