L'Alcora posa en marxa una nova edició de l'escola d'estiu per a ajudar les famílies a conciliar

L'Ajuntament té com a objectiu també oferir un complet programa d'activitats als participants, xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys

Guardar

L'alcalde de L'Alcora, Samuel Falomir, visita l'escola d'estiu municipal
L'alcalde de L'Alcora, Samuel Falomir, visita l'escola d'estiu municipal

Ajudar als pares i mares que han de treballar durant l'estiu a conciliar la seua vida laboral i familiar i oferir un complet programa d'activitats lúdiques, esportives, artístiques i d'oci als participants, xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys. Amb eixos objectius, l'Ajuntament de l'Alcora ha posat en marxa esta setmana una nova edició de l'escola municipal d'estiu 'Vacances actives' a la localitat i a la pedania d'Araia.

L'alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Joventut, Erik Torner, han visitat als xiquets i xiquetes participants, així com als monitors i monitores que s'encarreguen de dinamitzar les variades activitats que es duen a terme durant cada jornada: esports aquàtics, jocs esportius, excursions, esports d'equips, iniciatives artístiques, etc.

Esta edició ha comptat amb 188 inscripcions i es desenvolupa en dos torns, del 24 de juny al 12 de juliol, i del 15 de juliol al 2 d'agost. 45 xiquets s'han apuntat a un sol torn i 143 als 2 torns.

L'horari és de 09:00 a 14:00 hores, amb possibilitat d'eixida a les 15:00 hores, i també compta amb aula matinal, de 7:30 a 9:00 hores, per tal de facilitar la conciliació.

Metodologia

A l'escola es treballa amb una metodologia activa, participativa i lúdica, on els alumnes són el centre de tota acció educativa i gira al voltant del seu procés d'aprenentatge.

Es basa en l'experiència, les activitats i el joc i s'apliquen en un ambient d'afecte i confiança, garantint el ple desenvolupament de cada xiquet, per a potenciar l'autoestima i la integració social.

Destacats