Cada dia un pla a l'Alcora: arriba ‘Estiu Viu’ carregat d'activitats gratuïtes per a dinamitzar l'estiu

L'Ajuntament ofereix una intensa agenda amb rutes culturals i naturals, ball, ioga, pilates, cinema i activitats infantils de l'1 de juliol al 9 d'agost

Guardar

Presentació d''Estiu Viu' 2024 a L'Alcora
Presentació d''Estiu Viu' 2024 a L'Alcora

Cada dia un pla. L'estiu arriba a l'Alcora carregat de cultura, esport, salut i diversió a través de la campanya ‘Estiu Viu’ amb activitats gratuïtes que s'estendran de l'1 de juliol al 9 d'agost, de dilluns a divendres.

La programació inclou rutes culturals i naturals, ball, ioga, pilates, estiraments, cinema i activitats infantils perquè els veïns i veïnes puguen gaudir del període estival sense necessitat d'eixir de la localitat.

L'alcalde, Samuel Falomir, i els regidors que participen en l'organització, Carlos Esteban (cultura), Amparo Segura (esports), Ana Huguet (infància), Ricardo Porcar (naturalesa) i Erik Torner (joventut), han presentat la campanya al paratge de Sant Vicent, enclavament que enguany cobra protagonisme acollint un bon nombre d'activitats.

Programació

Els dilluns 1, 15 i 22, els participants podran conéixer o retrobar-se amb el ric entorn natural de l'Alcora a través de rutes rurals que promouran, a més, la pràctica esportiva. La resta de dilluns, 8 i 29 de juliol i 5 d'agost, serà el torn dels més menuts, que gaudiran de diferents activitats a Sant Vicent.

També en aquest emblemàtic paratge alcorí se celebraran les sessions d'esport i benestar mitjançant la pràctica de ioga, pilates i estiraments, tots els dimarts de juliol i el primer d'agost.

Els dimecres tindran lloc les visites culturals guiades: visita a la Reial Fàbrica amb degustació de licors artesanals locals (3 de juliol i 7 d'agost), “Coneix la taulelleria de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda” (24 de juliol) i “Un passeig per l'Alcora barroca” (31 de juliol). Aquestes activitats tenen un aforament màxim de 30 persones, per la qual cosa cal inscriure's prèviament: https://lalcora.es/inscripcions-a-lestiu-viu-2024/.

Els dijous toca ball i diversió, els participants en l'activitat rebran classes de ‘meneítos’ a la Pista Jardí.

El cinema arribarà els divendres amb la següent programació: 5 de juliol, projecció de ‘El Hotel de los Líos’ al paratge de Sant Vicent; 12 de juliol, ‘Momias’ a la Foia; el 19 de juliol es projectarà ‘Barbie’ al paratge de Sant Vicent; el 26 de juliol podrà veure's ‘El viaje de Ernest y Célestine’ a Araia; el dijous 1 d'agost la pel·lícula triada és ‘A todo tren 2’ a la urbanització El Pantano, i el divendres 9 d'agost, ‘Estiu *Viu’ conclourà amb la projecció de ‘Elemental’ a Sant Vicent.

Altres iniciatives

A més de les activitats incloses en ‘Estiu Viu’, l'Alcora acollirà altres esdeveniments destacats com el concert de Rozalén a la Ciutat Esportiva, amb Alba Morena com a telonera, que se celebrarà el dissabte 6 de juliol.

Un dia abans, el 5 de juliol, tindrà lloc en el saló d'actes de l'Ajuntament la presentació del llibre “25 anys més de reines i dames”.

Completen l'agenda estival els actes del 10 de juliol per a celebrar la festivitat de Sant Cristòfol, patró de l'Alcora, les festes dels barris i les pedanies i com a gran colofó, les festes majors de la localitat, les Festes del Crist 2024, que es duran a terme del 17 d'agost a l'1 de setembre.

Tota la programació en www.lalcora.es.

Destacats