DVICIO, el concert que farà vibrar l'Alcora en les seues Festes del Crist 2021

L’esdeveniment, que serà aquest dissabte 28 d’agost, a les 22.30 hores, comptarà amb les mesures sanitàries

DVICIO, el concert que farà vibrar l'Alcora en les seues Festes del Crist 2021
27/08/2021 -

Les Festes del Crist de l’Alcora comptaran enguany amb la banda DVICIO, que se’n pujarà a l’escenari del recinte festiu de la Pista Jardí de L’Alcora, dissabte que ve 28 d’agost, a les 22.30 hores.

El concert, que estava previst a les 23.00 hores, s’ha hagut d’avançar per motius de seguretat sanitària i pel toc de queda. Així i tot, els seients no estan numerats i les entrades estan disponibles en enterticket.es.

Les Festes del Crist 2021 estaran adaptades a la situació sanitària. Així, l’aforament del concert estarà limitat a 800 persones per a garantir el compliment de la normativa covid-19. Es durà a terme amb totes les mesures de seguretat.

DVICIO

El grup és conegut com a “pop d’alta precisió, energia irresistible i idees brillants“, ja que són els ingredients bàsics de DVICIO, una banda que en pocs anys ha aconseguit fer-se un lloc entre els imprescindibles de l’escena musical espanyola. Recullen els fruits d’una trajectòria marcada per la senzillesa i la sinceritat, dos trets que ajuden a entendre molt millor el fenomen DVICIO.

Des que irrompera en 2014 amb Just ara, el seu primer àlbum, DVICIO s’ha mantingut en les llistes d’èxit, s’ha embutxacat els premis més importants i ha oferit els concerts més recordats, gràcies a un constant degoteig de bones cançons amb èxits inicials tan rotunds com Paradís o Enamora’t.

Es van reforçar en 2017 amb aqueix “Què tens tu” de tan llarg recorregut, origen de nous premis, gires i visites a l’estranger, particularment a una Llatinoamèrica que els adora. I ja en 2020 va arribar Impuls, el seu tercer treball d’estudi, un refrescant còctel de pop enèrgic i actitud. Tot això, jalonat amb nous hits tan indiscutibles com 5 Sentits, Dosis o Capítols.

Impuls és un àlbum sorprenent fruit d’una riquesa estilística adquirida a través dels anys per un grup d’amics que mai van trucar a la porta, simplement la van tombar.

FESTES DE L’Alcora 2021

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i la regidora de l’àrea, Vanessa Periz, van anunciar que enguany la localitat sí que celebrarà les seues festes majors. Això sí, es duran a terme amb una duració reduïda i una programació adaptada a la situació epidemiològica, amb les mesures que marquen les autoritats sanitàries. D’aquesta manera, tal com van informar els muníceps, les Festes en honor al Santíssim Crist del Calvari de l’Alcora 2021 tindran lloc del 21 al 29 d’agost.

Les festes van donar principi el dissabte 21 d’agost, amb el tradicional pregó, entre altres actes, i finalitzaran el diumenge 29 d’agost, dia gran per a la localitat, en el qual se celebrarà la festivitat del Crist.

Al llarg de la setmana s’han dut a terme actes de molt diferent índole: culturals, esportius, lúdics, infantils, per a la tercera edat, etc. Els actes taurins es van realitzar en plaça portàtil, del 25 al 28 d’agost.

Una altra de les novetats és que enguany no hi ha hagut Cort d’Honor, la reina i dames tornaran en l’edició de les festes de 2022, perquè s’espera que ja puguen celebrar-se amb total normalitat, en el seu format habitual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari