Costes preveu acabar en febrer les actuacions a la platja de Nules

Costes preveu acabar en febrer les actuacions a la platja de Nules
15/01/2024 -

El Servei Provincial de Costes preveu finalitzar les actuacions de regeneració i ampliació de les platges de Nules al mes de febrer, de fet aquests treballs s’estan portant a terme des de finals de l’estiu quan van acabar les obres de construcció dels espigons.

Així doncs, aquest projecte contempla l’aportació d’un total de 90.000 metres cúbics de material, que es tradueix en una dotació mitjana diària de 1.300 metres cúbics de material. Així mateix, s’ha creat un cordó dunar amb plantació de vegetació, a més es vol que el material acumulat dipositat puga ser arrastrat de manera natural per la mar quan es registre algun temporal per a ampliar així també la zona de platja.

Precisament hui, la regidora de Platges de l’Ajuntament de Nules, M. José Esteban, ha visitat les platges per a conéixer de primera mà les actuacions que s’estan portant a terme, i ha pogut així recórrer la zona juntament amb el cap de l’obra de Costes, Javier Pallarés.

Al respecte, l’edil explica que “es tracta d’unes actuacions molt importants per al nostre municipi i que permetran no sols regenerar i ampliar les nostres platges també ens facilitaran la protecció de les casetes de primera línia de platja, donat que l’aportació d’aquest material allunya la mar dels habitatges”.

Amb tot, Esteban assenyala que la imatge del litoral de Nules ha canviat per complet amb aquestes actuacions i que seguiran reivindicant la regeneració de les zones pendents com ara la platja de l’Alcúdia, la zona nord de la platja Bovalar, la zona sud de la platja de les Marines i la platja Rajadell “perquè la regeneració siga integral en totes les nostres platges”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari