Nules elimina els fanals de les voreres de la zona del Poliesportiu per millorar l'accessibilitat

Nules elimina els fanals de les voreres de la zona del Poliesportiu per millorar l'accessibilitat
14/06/2021 -

L’Ajuntament de Nules segueix treballant en diferents actuacions amb les quals es vol millorar l’accessibilitat del municipi, en aquest sentit s’ha portat a terme l’eliminació dels fanals que hi havia a les voreres d’alguns carrers de la zona del poliesportiu municipal, i s’han substituït per altres que s’han instal·lat a les façanes de les cases.

En concret, aquesta actuació s’ha fet al carrer de Sant Agustí, al tram existent entre el vial de Sant Vicent i l’avinguda de Marqués de Santa Cruz, i al carrer de Beltrán Bigorra.

Davant açò, l’alcalde David García comenta que la ubicació d’aquestes fanals comportava perillositat als vianants d’aquesta zona, “ja que en estar col·locades a la vorera per a poder passar en alguns punts calia baixar a la calçada. Amb tot, es tracta d’una actuació emmarcada en les accions de millora de l’accessibilitat del municipi que està portant a terme l’ajuntament”.

De fet, des dels departaments municipals corresponents s’està treballant en la realització d’informes d’aquells llocs on es detecten problemes d’accessibilitat per a així portar a terme les actuacions de millora que calguen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari