Nules exposa el producte creat en el seu formiguer d'empreses

Nules exposa el producte creat en el seu formiguer d'empreses
10/01/2024 -

Alejandro Rodríguez González, un dels participants d’una de les edicions del Focus d’Empreses de Nules, i guanyador de la medalla de plata en el 48 Saló Internacional d’Inventors de Ginebra, per un dels projectes desenvolupats a aquest focus, exposa el producte premiat a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària on té la seu el Focus d’Empreses.

A més, l’autor ha volgut també llegar la medalla aconseguida a l’Ajuntament de Nules en agraïment a tot el que el focus d’empreses de la localitat li ha aportat perquè el seu projecte siga una realitat.

En concret, el projecte anomenat PIRCA va guanyar la Medalla Mundial de Plata de la branca tecnològica, i consisteix en la creació d’un sistema d’autoconstrucció reutilitzable i antisísmic per a edificació amb l’ús de materials reciclats. De manera que, s’està estudiant la seua implementació realitzant alguna edificació pilot al municipi de Nules.

En aquest sentit, cal assenyalar que aquest projecte ha estat una realitat gràcies al programa Focus d’Empreses de Nules que es desenvolupa en aquesta població des de fa sis anys. De fet, els projectes participants en aquest programa compten també amb patrocinadors locals com ara la Caixa Rural Sant Josep, Grespania, Kerabén o Huhtamaki.

El regidor de Desenvolupament Local, César Estañol, destaca que “aquest premi posa en valor el Focus d’Empreses de Nules amb el qual les persones emprenedores participants en cada edició treballen en el desenvolupament de diferents negocis. En aquest cas estem orgullosos del reconeixement rebut per una de les persones emprenedores del nostre focus d’empreses, i volem que el veïnat puga conèixer aquest nou producte nascut ací”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari