Nules millora l'accessibilitat de la Ruta Biosaludable

Nules millora l'accessibilitat de la Ruta Biosaludable
06/06/2021 -

Nules vol que la ruta bio saludable del municipi siga més accessible i aposta, igual que fa en la resta de vies públiques de la localitat, per l’eliminació de barreres arquitectòniques.

En concret, s’ha dotat d’un pas de zebra accessible a l’avinguda de la Puríssima, que es troba dins d’aquesta ruta. Així doncs, en els pròxims mesos se seguirà treballant en aquesta línia en altres punts del municipi, “no sols en els trams de la ruta bio saludable, la qual discorre pel nucli urbà de la població i és molt utilitzada per la gent del nostre poble per a caminar, també es faran actuacions semblants en aquells llocs on s’han detectat problemes d’accessibilitat. El que es vol amb aquesta actuació és millorar i fer accessibles les vies públiques que encara no ho són”, explica l’alcalde, David García.

De fet, aquestes actuacions les porta a terme l’alumnat-treballador del mòdul d’obra del Taller d’Ocupació de Nules.

No obstant això, cal recordar que la longitud aproximada de la ruta bio saludable és de 3.834,66 metres i està pensada per a caminar i iniciar-se en el running, el recorregut és totalment urbà, accessible i bidireccional. Es tracta, en definitiva, d’una oferta d’oci de caràcter bio saludable amb unes condicions d’ús adequades mitjançant la qual es pot, a més, gaudir del patrimoni local, ja que el circuit discorre pels llocs més emblemàtics de la localitat com ara l’ermita de Sant Xotxim, l’església de l’Immaculada, el Mercat Municipal, el Jardí Botànic “Francisco Beltrán Bigorra”, el Convent, el Museu de Medallística “Enrique Giner”, el Museu d’Història “Vicent Felip Sempere”, la Capella de la Mare de Déu de la Soledat, i per la plaça Major on es troba l’ajuntament i l’església arxiprestal de Sant Bartomeu i Sant Jaume, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari