Nules millora l'edifici que alberga la Unitat de Respir d'AFA

Nules millora l'edifici que alberga la Unitat de Respir d'AFA
02/01/2024 -

L’Ajuntament de Nules està portant a terme actuacions de manteniment i de millora de l’edifici Pedro Agost, de titularitat municipal, que alberga la Unitat de Respir de l’Associació Provincial de Familiars de Persones amb Enfermetat d’Alzheimer i altres Demències de Castelló (AFA) i de la Fundació d’Alzheimer Salomé Moliner.

En aquest sentit, el regidor d’Edificis Municipals, Adrián Sorribes, i el regidor de Serveis Socials, Ramón Martínez, han visitat recentment les instal·lacions per conèixer de primera mà l’estat de les obres.

Així doncs, les principals actuacions s’han centrat en la coberta de l’immoble amb les quals es vol evitar els emboços que es produeixen degut a les fulles que cauen dels arbres dels voltants. En concret, s’ha netejat i impermeabilitzat tota la terrassa, a més també s’han millorat les canalitzacions, i s’han sanejat les parets i els pilars. Per altra banda, s’instal·larà una escala d’accés a la coberta per a facilitar així les tasques de manteniment rutinàries.

De manera que, segons assenyala el regidor d’Edificis Municipals, Adrián Sorribes, una vegada finalitzades les obres “la idea és que l’alumnat-treballador del Taller d’Ocupació s’encarregue de pintar l’exterior de l’edifici i de realitzar treballs de jardineria en la zona enjardinada interior”.

Cal destacar al respecte que les obres les ha portat a terme una empresa local, i el consistori invertirà en aquestes actuacions un total de 13.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari