Nules reinventa la seua agenda cultural amb unes festes alternatives aquest estiu

La programació es desenvoluparà tots els caps de setmana amb l'aforament i mesures de seguretat corresponents

Guardar

nules ayuntamiento
nules ayuntamiento
L'Ajuntament de Nules ha adaptat, un any més, el seu programa cultural d'estiu a la pandèmia, per la qual cosa ha programat durant els caps de setmana i festius d'agost una programació cultural alternativa.Així doncs, amb aquesta nova iniciativa es presenta una oferta lúdica, ja que a causa de la pandèmia enguany tampoc se celebraran els tradicionals actes festius en honor a Sant Roc i al patró Sant Bartomeu. Davant la qual cosa, el Regidor de Festes, Gabriel Torres, ressalta que "s'ha elaborat una programació completa i variada per a tots els públics i de la manera més segura".

PROGRAMACIÓ D'AGOST

A pesar que queda la segona quinzena del mes per a acabar l'estiu, les activitats continuaran sent presents en el calendari de Nules, per la qual cosa s'han proposat les diferents ofertes:El divendres 20 d'agost tindrà lloc, a les 23.00 hores, en la Plaça Major, el Tribut a Mecano "La força del destí". Així mateix, aqueix mateix cap de setmana, el dissabte 21 es realitzarà en la Platja de les Marines, al costat del quiosquet Panda, l'actuació de "Valencai", a les 19.00 hores, a les 19.30 hores una actuació de Gustavo Paradís al B&B i a les 23.00, a la Terrassa de l'estany el tribut a Luis Miguel "Amb tu vaig aprendre".El diumenge 22 d'agost, de 6.00 a 10.00 hores del matí es realitzarà el concurs sènior de pesca mar-costa a la platja de Bovalar, en la modalitat lliure, amb el XXV Trofeu Sant Bartomeu. Aquest concurs està organitzat pel club de pesca esportiu El Galfi i patrocinat per l'Ajuntament de Nules.El mateix diumenge, a les 19.00 hores, en la Platja dels Marines, al costat del quiosquet Panda tindrà lloc l'actuació de Lleó Goffe. A les 19.30 hores, a la Plaça Major es realitzarà la Veu de Disney amb Gisela, i a les 22.00 hores, a la Terrassa de l'Estany, es realitzarà un ball per a la gent gran.El dilluns 23 d'agost, a les 12.00 hores serà el volteig de campanes i tret de carcasses, i a la nit, a les 23.00 hores, a la Plaça Major es realitzarà l'actuació del musical "The Talent".El dimarts 24 d'agost es començarà amb una mascletà, a les 11.30 a l'església arxiprestal de Sant Bartomeu i Sant Jaume es realitzarà la solemne missa major, cantada pel Coral Sant Bartomeu, amb la presència d'autoritats. A acabar, es realitzarà una mascletà a la plaça Major.Seguirà el dimecres 25 d'agost amb una missa als difunts amb la presència d'autoritats, a les 12.00 hores, a l'església arxiprestal de Sant Bartomeu, i a les 20.00 hores, en l'estadi Noulas Antonio Pérez Balada, es disputarà el Trofeu Sant Bartomeu entre C.F. Nules i C.Sr. Onda.El dijous, a les 19.00 hores, a la platja de les Marines, al costat del quiosquet Panda, es realitzarà l'actuació de Barbara Gramage (ft. Tita Dynamic), i el divendres 27, a les 23.00 hores tindrà lloc l'actuació "El Gran Cabaret" a la Terrassa de l'Estany.Continuarà el cap de setmana amb el dissabte, a les 12.00 hores, l'actuació Vermut Thenfils a la Platja de les Marines, al costat del quiosquet Panda, i a les 19.00 hores F&F.Seguirà aqueix dissabte a les 19.30 hores, en el marcat municipal l'actuació de bambolles "Magic Buble" per al públic infantil, i hi haurà un tribut a Joaquín Sabina "500 nits", a les 23.00 hores, en la plaça Major.El diumenge 29 d'agost, a les 19.30 hores en la plaça major, arribara el tribut a U2 "The Edge Project U2" i "Never Mind" com a teloners. I a les 22.30 hores serà a la Terrassa de l'Estany on es realitzarà el ball per a Gent gran.

I FIRA TAURINA

L'Ajuntament de Nules està treballant en l'organització de la I Fira Taurina que tindrà lloc els dies del 25 al 30 d'agost. En concret, la programació començarà el dimecres, 25 d'agost, a les 18.30 hores amb la solta de vaques de la ramaderia de Vicente Benavent i a la nit, a les 22.00 hores, hi haurà de nou vaques, en aquesta ocasió de la ramaderia de Miguel Parejo i Alberto Garrido, i un bou envolat.El dijous, 26 d'agost, hi haurà vaques de la ramaderia El Colom a les 18.30 hores i a les 22.00 hores vaques de la ramaderia Germans Infants i Ponce i també bou embolado. El divendres, 27 d'agost, també hi haurà a les 18.30 hores vaques de la ramaderia Juan Faet i a les 22.00 hores vaques de la ramaderia Bellés a les quals seguirà l'exhibició d'un bou envolat.Així mateix, el dissabte, 28 d'agost, les activitats taurines començaran a les 19.00 hores amb un bou de la ramaderia Arcadio Albarran patrocinat per la Penya Devoció pel Bou al qual seguiran la solta de vaques de la ramaderia L'Esperó i bou envolat.El diumenge, 29 d'agost, a les 11.00 hores tindrà lloc un bolsi taurí d'aficionats i l'actuació del torero Paco Ramos. A la vesprada, a les 18.30 hores, s'ha programat un concurs de retallades l'assistència precisa de les quals d'entrada.La I Fira Taurina de Nules es clausurarà el dilluns, 30 d'agost, a les 18.30 hores amb l'exhibició de vaques de la ramaderia Granchell.Amb tot, cal assenyalar que l'entrada a la plaça serà gratuïta fins a completar l'aforament, excepte l'entrada al concurs de retallades, prevista per al dia 29 d'agost, que tindrà un cost de 5 euros.

Arxivat a:

Destacats