Fira d'Onda 2023: musicals, monòlegs i teatre en el Teatre Mònaco

L’Ajuntament d’Onda ha programat diversos espectacles del 24 al 27 d’octubre dirigits a tots els públics

Guardar

Daniel Álvaro - Onda (1)
Daniel Álvaro - Onda (1)

La Fira d'Onda 2023 inicia el compte arrere per a la seua celebració i a poc a poc avança els detalls d'aquesta edició. Entre ells, els musicals, monòlegs i obres de teatre que posaran el punt cultural a les festes, amb espectacles de primer nivell i dirigits a tots els públics. El regidor de Cultura, Daniel Álvaro, ha explicat que "aquesta programació cultural ofereix entreteniment d'alta qualitat per a tots els onders" i ha detallat que hi haurà tres espectacles que es podran gaudir entre el 24 i el 27 d'octubre en el Teatre Mònaco. Es tracta de 'De Simba a Kiara', un tribut al Rei León, un dels musicals que més triomfa a Espanya; el show de la reconeguda Patricia Espejo; i la comèdia de Josema Yuste i Santiago Urrialde 'El Aguafiestas', per als quals ja es poden adquirir les entrades en entrades.onda.es.

'De Simba a Kiara - El tribut al Rei León'

El dimarts 24 d'octubre, en dues funcions a les 17:00h i 19:00h, els més menuts i les seues famílies podran submergir-se en una experiència inoblidable amb "De Simba a Kiara - El Tribut al Rei León". Aquest espectacle donarà vida als benvolguts personatges i la màgia de la reeixida pel·lícula de Disney en una producció única. Els preus de les entrades són 7€ per a empadronats i 10€ per al públic en general.

El show de Patricia Espejo

Prendrà el relleu, el dimecres 25 d'octubre a les 19:00h, la talentosa Patricia Espejo, que en el Teatre Mònaco oferirà el seu captivador espectacle, combinant humor i una actuació en viu plena d'energia. En aquest cas, els preus de les entrades són 3€ per al Bo Jove, 5€ per a empadronats i 7€ per a l'entrada general.

'El Aguafiestas'

Per a posar punt final a aquesta setmana cultural, el divendres 27 d'octubre a les 22:30h, arriba 'El Aguafiestas', un espectacle còmic excepcional presentat per Josema Yuste i Santiago Urrialde, els qui ompliran la nit de riures i diversió. Les entrades es venen a 5€ per al Bo Jove, 9€ per a empadronats i 12€ per a l'entrada general.

Més cultura en la Fira

L'Ajuntament d'Onda ha recordat que el programa cultural de la Fira no sols inclou aquests espectacles, ja que es podrà gaudir de moltes altres activitats infantils i esdeveniments culturals, amb propostes musicals i exposicions que es detallaran pròximament. Els concerts de Loquillo, Sidecars, Fangoria, Las Nancys Rubias, Bombai i El Barrio també pretenen omplir de cultura la Fira amb la seua música en el Recinte Multiusos, que seran entre el 21 i el 28 d'octubre.

Destacats