L'Ajuntament d'Onda inverteix 100.000 euros a millorar l'asfaltat de les seues àrees industrials

Guardar

IMG-20200423-WA0016
IMG-20200423-WA0016
L'Ajuntament d'Onda ha iniciat les inversions en les àrees industrials d'Onda per a afavorir les condicions a les empreses instal·lades a la ciutat. Durant aquests últims dies s'han realitzat l'asfaltat en 20 zones de diferents zones industrials, com en els polígons Sis Quarts, El Palmerar i El Colomer. En total s'han reparat i asfaltat més de 6.000 m² de les diferents vies públiques, destacant l'actuació que s'ha realitzat en l'Avinguda Extremadura que és transitada per molts vehicles pesants que transporten matèria primera i productes de les empreses ondenses.Així ho ha detallat el regidor delegat d'Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, qui ha explicat que "eren unes actuacions necessàries, ja que durant els últims anys no s'havia realitzat un manteniment adequat de les zones industrials. I ara era el millor moment per a realitzar-les coincidint amb el descens de l'activitat, pels talls puntuals de trànsit i la corresponent desviació dels vehicles que han causat".

Destinació industrial competitiva

L'objectiu de l'equip de govern popular és "convertir Onda en una destinació industrial competitiva, estable i de qualitat per a sumar noves empreses i generar més ocupació. En un moment de gran desconfiança i inestabilitat, oferim Onda als empresaris com una àrea preparada, que inspira confiança i situada en una posició estratègica per la seua proximitat amb les connexions portuàries, aeroportuàries i ferroviàries".Per això, en els pròxims mesos continuaran les millores de les àrees industrials d'Onda amb la instal·lació de fibra òptica en diversos polígons, creació d'una eina web per a inversors amb informació dels polígons; serveis contra incendis; vigilància a través de circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local i millora de zones verdes i la construcció d'un carril bici que unirà part de la zona industrial, des del Baixador de Betxí, fins a Onda.

10 milions de metres quadrats

Cal destacar que la superfície total de les àrees industrials a Onda és de 10.281.205 m², sent l'àrea industrial "Sud 13" i "Miralcamp", els polígons més extensos, seguits de les àrees industrials de Corral Roig, Sonella i Colomer. Del total de la superfície en les àrees industrials, es correspon amb superfície industrial 7.498.008 m².
Destacats