Lidl inverteix més de 3,7 milions d'en la seua nova botiga a Onda

Lidl inverteix més de 3,7 milions d'en la seua nova botiga a Onda
04/11/2021 -

Lidl continua apostant fort per la Comunitat Valenciana amb la inauguració hui de la seua nova botiga en la localitat d’Onda (Castelló). La companyia ha invertit més de 3,7 milions d’euros en la construcció i equipament del nou establiment amb el qual pretén donar servei a la localitat ondera i a altres municipis pròxims com Betxí, l’Alcora o Ribesalbes, entre altres.

La nova botiga de Lidl d’Onda, amb una superfície de vendes que supera els 1.300m2, compta amb una plantilla de 20 persones, de les quals 13 són ocupacions de nova creació. També té més de 100 places de pàrquing i ofereix dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Així mateix, i en el seu compromís amb la sostenibilitat mediambiental, la companyia ha implementat diverses mesures d’eficiència energètica en l’immoble. Entre elles, la més destacada és la instal·lació de més de 1.000 m² de panells fotovoltaics en la coberta, amb els quals generarà al voltant del 60% del consum energètic total de la botiga.

En l’acte d’inauguració celebrat aquest matí, en el qual s’ha convidat a orxata i ‘fartons’ als clients, ha sigut present Grischa Voss, director regional de Lidl en la Comunitat Valenciana, qui ha manifestat que “els nostres clients compten ara amb un nou establiment d’última generació molt espaiós, lluminós i sostenible dins del compromís amb l’eficiència energètica que té la companyia per a tots els seus centres de treball”. Per part seua, i en representació de l’Ajuntament d’Onda, els tinents d’alcalde Elena Albalat, Juan López i Salvador Aguilella han manifestat que “l’aposta de l’Ajuntament d’Onda per atraure inversions, facilitar els tràmits i aplicar incentius fiscals es tradueix en noves obertures de marques internacionals com Lidl que porten riquesa i nous llocs de treball a la ciutat. En aquesta línia continuarem treballant, perquè si a les empreses d’Onda els va bé, als onders els va millor”.

L’establiment, situat en l’avinguda de l’Alcora 14 d’Onda, compta amb un horari comercial de 9.00 a 21.30 hores de dilluns a dissabte.

Les xifres de Lidl a Castelló

Amb la inauguració de la botiga d’Onda, Lidl ha aconseguit la seua desena obertura a la província de Castelló, on també és present en les localitats de Vinaròs, Benicarló, Benicàssim, Vila-real, Borriana, La Vall d’Uixó i en la mateixa capital, Castelló de la Plana, amb tres establiments.

Lidl va desembarcar a Castelló en 1998 i en l’actualitat compta amb més de 175 empleats en tota la província. El pla estratègic de la companyia preveu l’obertura de noves botigues en zones amb alta densitat de població, a més de la modernització de l’actual xarxa d’establiments oberts.

El compromís de Lidl amb la Comunitat Valenciana

Durant els últims anys, Lidl ha redoblat el seu compromís amb la Comunitat Valenciana. Concretament, en 2020, la companyia va adquirir producte d’aquesta regió per valor de més de 730 milions d’euros, augmentant prop d’un 17% respecte a l’any anterior i comercialitzant-lo també a les seues botigues d’Espanya i la resta d’Europa.

També ha incrementat el nombre de proveïdors regionals amb els quals treballa -en l’últim any ha superat els 80- i ha reforçat les exportacions, que ja representen el 61% sobre les compres realitzades a la regió. Amb aquesta mesura, Lidl pretén intensificar el seu suport als proveïdors de Castelló, València i Alacant, després d’un any en què han tingut majors dificultats per a donar eixida als seus productes a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia.

‘És d’ací, és bo’

Precisament i per a donar suport als productes ‘quilòmetre zero’ amb el seu origen en la Comunitat Valenciana, la cadena ha posat en marxa en les últimes setmanes la iniciativa “És d’ací, és bo” per a donar a conéixer la seua gamma de productes regionals en els seus més de 70 botigues de la regió, entre les quals s’inclou el nou establiment d’Onda, i fer costat d’aquesta manera a la indústria agroalimentària local.

Els productes de Lidl que compten amb aquest segell indicador permeten als clients de la companyia identificar de manera senzilla els productes d’origen local i molt típics de “la terreta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari