'Onda Beat' proposa quatre concerts gratuïts per al primer dissabte de Fira

Guardar

Presentació dels concerts d''Onda Beat'
Presentació dels concerts d''Onda Beat'

El Recinte Multiusos d'Onda es convertirà en un punt de trobada per als amants de la música en directe el pròxim 19 d'octubre. Per al primer dissabte de la Fira d'Onda 2024, el consistori ha preparat un esdeveniment musical amb quatre concerts gratuïts, 'Onda Beat', que comptarà amb la participació de reconeguts artistes com a Ladilla Rusa, Valiente Bosque i dj's.

En concret, el dissabte 19 d'octubre, a partir de les 23 hores, Onda es transformarà en l'epicentre de la música pop i la diversió. L'esdeveniment principal comptarà amb l'actuació de Ladilla Rusa, el popular duo català conegut pel seu humor i energia desbordant. Amb èxits com Macaulay Culkin i KITT y los coches del pasado, Ladilla Rusa promet oferir un espectacle inoblidable ple de ritme i entreteniment.

A més, el grup castellonenc Valiente Bosque aportarà el seu distintiu so indie-pop a l'esdeveniment. Amb un repertori de melodies ampli i lletres profundes, Valiente Bosque assegurarà una actuació plena d'emoció. El cartell d'Onda Beat es completa amb actuacions de dj's que s'encarregaran de mantindre l'energia en el més alt durant tota la nit.

L'Ajuntament ha promocionat l'esdeveniment a través d'un divertit vídeo que compta amb la participació dels onders Mari Carmen Baraldés i Francisco Gómez al costat de Sergio Puig, regidor de Festes i Tradicions, qui ha revelat este tercer concert de la Fira. Puig ha declarat: "Onda Beat és el resultat d'escoltar els gustos dels onders i una aposta d'este equip de govern per innovar i oferir activitats de qualitat que atraguen a tots els públics". "Esperem que tots gaudisquen d'una nit inoblidable plena de bona música", ha afegit.

Per a més informació sobre la programació de la Fira d'Onda 2024, els interessats poden visitar la pàgina <fira.onda.es> o les xarxes socials oficials de l'Ajuntament.

Cort d'Honor 2024

Dilluns passat, Onda va triar a María García Taús com a reina de la Fira 2024 a través d'un sorteig públic celebrat en el saló de plens de l'Ajuntament, entre les tres candidates que s'han presentat enguany per al càrrec. Li acompanyaran en la cort d'honor Sandra Navarro Deu dels Rius i María José García Mora.

Destacats