Onda convida al món a despertar els sentits amb la nova campanya turística ‘Para, mira y siente’

El vídeo compta amb la col·laboració de l'actor ondense, Víctor Palmero, qui ha posat veu a la lletra del poeta Albert Bellés

Guardar

El municipi castellonenc d'Onda
El municipi castellonenc d'Onda

L'Ajuntament d'Onda, a través de la Regidoria de Turisme, ha presentat la nova campanya estival 'Per a, mira i sent' amb l'objectiu de donar a conéixer al món el patrimoni i gastronomia ondense. El reconegut actor local Víctor Palmero ha sigut l'encarregat de posar veu a un text escrit pel dramaturg, traductor i poeta ondense, Albert Bellés i Chorva.

L'espot, a través de poesia visual i sonora, evoca els llocs i experiències que el visitant pot gaudir, com el Castell de les 300 Torres, el centre històric, la Torre de la Presó, el pont medieval del Riu Sonella, les noves lletres de la plaça d'Espanya, el ermitorio del Santíssim Salvador, el Museu del Taulell Manolo Safont, o el pantà del Sichar i el paratge del Montí, on es poden realitzar activitats de turisme actiu com a esports aquàtics, rutes cicloturistas o senderisme. La gastronomia, les festes i les tradicions també tenen protagonisme en esta peça audiovisual que promet a qui vinga que s'enamorarà d'Onda.

La campanya s'ha llançat hui en les xarxes socials de l'Ajuntament i de Turisme (https://youtu.be/sfayuqfckzy) i es difondrà també en l'àmbit autonòmic. Cal destacar que el vídeo s'ha realitzat amb recursos propis i ha comptat amb la col·laboració i implicació de 40 ondenses, entre els quals s'inclouen veïns, establiments i els artistes Victor Palmero i Albert Bellés.

Sobre este tema, la regidora de Turisme d'Onda, María Baila, ha assenyalat que "a través d'esta campanya volem transmetre que, enfront del turisme de masses i accelerat, Onda oferix una experiència diferent, autèntica i completa per a gaudir amb els cinc sentits".

Ruta de sabor

Cal destacar que un dels punts forts de la campanya és la rica tradició gastronòmica amb plats típics com l''arròs passejat', els dolços i el pastís. Recentment, l'Ajuntament d'Onda s'ha unit a la marca gastroturística 'Castelló Ruta de sabor', que promou la Diputació de Castelló, amb l'objectiu de promocionar i impulsar la gastronomia ondense.

Íntims al Castell

A més de tota l'oferta patrimonial, natural i museística, enguany, com a novetat, el consistori impulsa el cicle de música Íntims al Castell, el qual oferirà una experiència íntima i exclusiva amb destacats artistes com Pitingo, Ainhoa Arteta, Marta Santos i Iván Ferreiro en l'emblemàtic Castillo d'Onda, un entorn històric que aportarà un toc màgic a les actuacions.

Destacats