Onda destina 20.000 euros per a la realització de programes d'oci i temps lliure entre els joves

L'Ajuntament resol la convocatòria de subvencions dirigida a associacions i entitats locals sense ànim de lucre

Guardar

Una trobada d'Onda Joventut
Una trobada d'Onda Joventut

L'Ajuntament d'Onda ha resolt la convocatòria de subvencions dirigida a associacions i entitats locals sense ànim de lucre que incentiva la realització de programes d'oci i temps lliure per als joves ondenses. La quantia total que es destinarà per a tal fi és de 19.100 euros i, en aquesta ocasió, només ha concorregut el Grup Scout Santíssim Salvador d'Onda.

L'ajuda va destinada a finançar, fins al 75 % del cost total, programes que promoguen tallers, cursos, activitats culturals o altres accions pensades per a la joventut. A més, es té especialment consideració aquelles accions que promoguen la interrelació de joves amb altres localitats, perspectiva de gènere, inclusió de persones amb diversitat funcional o l'ús del valencià.

Sobre aquest tema, el regidor de Joventut, Daniel Álvaro, ha ressaltat que "en aquest govern municipal creiem en el potencial dels joves i els oferim la millor oferta i programació amb l'objectiu d'incentivar la seua creativitat i promoure valors".

Escoleta Jove

En paral·lel, el consistori ha organitzat per a aquest estiu l'Escoleta Jove d'Onda, a través de la qual ofereix un programa ple d'activitats que inclouen manualitats, repàs escolar, balls i jocs d'aigua. Des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost, els participants podran gaudir d'aquestes activitats en el Casal Jove d'Onda de 9.30 a 13h. Totes les places ja s'han esgotat.

Destacats