Onda honra al seu patró el Santíssim Salvador de manera segura i sense aglomeracions

Onda honra al seu patró el Santíssim Salvador de manera segura i sense aglomeracions
06/08/2021 -

Per segon any consecutiu Onda ha celebrat el seu dia gran, en honor al seu patró el Santíssim Salvador, de manera segura i responsable, evitant aglomeracions i complint amb totes les mesures higièniques i preventives. L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha presidit la Missa Major que s’ha celebrat aquest matí, amb aforament limitat, i que els onders han pogut seguir per les televisions locals. A més de la primera edil, la representació institucional s’ha limitat a sis representants de l’equip de govern i quatre edils del grup socialista.

A causa de la pandèmia, enguany tampoc s’ha celebrat la multitudinària romeria ni els concerts musicals, però l’Ajuntament sí que ha obert les portes de l’Ermitori perquè els onders que ho desitgen puguen pujar a professar la seua devoció a El Salvador. El govern ha reforçat el dispositiu de seguretat amb agents de la Policia Local d’Onda que controlaran la seguretat del trànsit en la zona de l’Ermitori.

Servei gratuït d’autobús

Igual que l’any passat, el consistori ha habilitat un servei gratuït de transport a l’ermita per als veïns. Ahir ja es va prestar servei ininterromput durant la vesprada i nit i hui s’han représ els viatges a les 7.30 hores i després des de les 11 fins a les 13 hores. A la vesprada es reiniciarà el servei des de les 17.30 a les 20 hores.

Quant al recorregut, el consistori ha habilitat un trajecte segur, d’un únic sentit, i ha limitat l’aforament a l’interior de l’Ermitori, posant a la disposició dels assistents gel hidroalcohòlic i amb obligatorietat de l’ús de mascareta. L’horari d’obertura per a hui és de 7 a 21 hores.

Sentit de la responsabilitat

Després de l’eucaristia, l’alcaldessa ha recalcat que “és moment de demostrar, una vegada més, que som un poble responsable i que honrarem al nostre patró des de la prudència i el sentit comú”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari