Onda Logistic arranca la seua campanya a Espanya i França per a atraure noves inversions al parc industrial

Després de l’èxit de les accions al Regne Unit, l’Ajuntament i la Cambra de Comerç reediten la promoció internacional

Onda Logistic arranca la seua campanya a Espanya i França per a atraure noves inversions al parc industrial
17/07/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, ha reeditat la campanya de promoció internacional del parc industrial sota la marca Onda Logistic Mediterranean Business Park. En aquesta ocasió, després de centrar-se l’any passat a captar potencials inversors al Regne Unit, la publicitat anirà dirigida a França i a les capitals espanyoles amb més pes empresarial com són Madrid i Barcelona.

L’objectiu és donar a conéixer els serveis i infraestructures que ofereix el parc industrial onder, amb més de 12 milions de metres quadrats, així com els avantatges competitius i les bonificacions fiscals que promou el govern municipal. La campanya, que inclourà vídeos i altres continguts interactius, es difondrà a través de les plataformes digitals de Linkedin i Google Adwords.

Aquestes accions es mantindran durant quatre mesos, durant els quals es pretén aconseguir unes dades similars o, fins i tot, superiors als de l’última campanya realitzada en 2020, la qual va aconseguir que un total de 5.087 professionals i directius d’empreses del Regne Unit mostraren interés pels avantatges competitius del parc logístic d’Onda.

Sobre aquest tema, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha destacat que “és l’hora d’Onda, de donar a conéixer al món les nostres infraestructures i avantatges competitius per a continuar sumant oportunitats a aquesta terra i consolidar treballs de qualitat entre els onders”.

3,2 milions d’inversió

El consistori, conscient de la importància que té crear un espai competitiu on els inversors vulguen emplaçar el seu negoci, està duent a terme un Pla d’acció per a millorar les infraestructures i serveis de tots els polígons industrials de la ciutat. Per això, des de 2019 s’han destinat 3,2 milions d’euros per a la implantació de fibra òptica, el control de trànsit a través de CCTV connectat a la Policia Local, la millora de l’asfaltatge, senyalització o la substitució de 1.079 lluminàries a tecnologia LED.

Cal destacar també que el consistori ha duplicat les llicències d’obra major concedides, de 37 a 75, per a reformar o construir noves naus industrials en els 12 polígons industrials de la ciutat. Totes aquestes obres sumen una inversió total de 59.237.669 euros, una xifra que multiplica per cinc totes les inversions registrades durant els últims quatre anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari