Onda millorarà els barris del Colador i Monteblanco amb la renovació de la pista esportiva

Les actuacions comprenen també la instal·lació de mobiliari, millora de la seguretat viària i il·luminació

Onda millorarà els barris del Colador i Monteblanco amb la renovació de la pista esportiva
12/08/2021 -

Després de reunir-se i atendre les demandes dels residents en El Colador i Monteblanco, dins de la campanya de participació ciutadana ‘Onda Barri a Barri‘, l’equip de govern de Carmina Ballester ja ha executat les peticions veïnals en totes dues zones de la ciutat.

Així, en el barri del Colador s’ha dut a terme la renovació de la pista esportiva, la instal·lació d’un parc infantil i de mobiliari urbà, la millora de la il·luminació amb fanals led i la col·locació de guals per a reduir la velocitat dels vehicles en llaures a la seguretat dels veïns.

De la mateixa manera, els veïns del barri Monteblanco van instar el govern municipal a millorar la seguretat viària de la zona, senyalització i accessibilitat, ja que es tracta de carrers estrets amb molt de trànsit de vehicles i vianants, ja que se situa un centre infantil. Complint amb la seua paraula, l’Ajuntament ja ha instal·lat guals, nous senyals advertint el centre infantil i limitant la velocitat a 20 quilòmetres hora i regulat la direcció del trànsit.

Totes aquestes actuacions s’emmarquen en el pla d’embelliment urbà ‘Onda Bonica’ que duu a terme el consistori per a millorar la qualitat de vida dels veïns, visquen on visquen.

“La nostra política es fonamenta en l’escolta activa per a actuar i construir entre tots la ciutat que volem, perquè a Onda no hi ha barris xicotets, són tots de primera categoria i mereixen per igual les millors condicions per al benestar dels seus ciutadans. Per això, El pla d’acció Onda Bonica arribarà a tots els barris de la nostra ciutat sense distincions”, ha destacat Ballester.

Onda barri a barri

Aquestes actuacions responen a la campanya de participació ciutadana ‘Onda barri a barri’ que l’equip de Carmina Ballester duu a terme des de començament de legislatura. Recentment, l’alcaldessa també ha visitat el barri el Baixador de Betxí per a oferir solucions que milloren la qualitat de vida dels ciutadans d’aquesta àrea municipal, oferint-los el servei de transport gratuït en el trajecte Onda-Baixador i viceversa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari