Onda ofereix cursos gratuïts per a fomentar l'aprenentatge d'idiomes i la destresa en robòtica i tecnologia

Onda ofereix cursos gratuïts per a fomentar l'aprenentatge d'idiomes i la destresa en robòtica i tecnologia
12/01/2022 -

La regidoria de Joventut, Innovació i Biblioteques d’Onda continua ampliant l’oferta formativa perquè els onders puguen formar-se de manera gratuïta. Així, l’Ajuntament ha presentat aquest matí la programació per als pròxims cinc mesos que inclou cursos amb certificació oficial, aprenentatge d’idiomes i tallers de robòtica i tecnologia.

Com a gran novetat per a aquesta temporada, s’ha programat un curs en línia de monitor de menjador que es realitzarà els dissabtes, de 9.00 a 14.00 h, del 5 al 26 de febrer; i també es realitzarà un curs telemàtic per a obtenir la titulació de manipulador d’aliments. Tots dos cursos comptaran amb el suport de l’Escola Oficial de Temps Lliure Carpe Vitae i s’expedirà un certificat oficial a tot l’alumnat que supere les activitats proposades.

L’àmplia oferta formativa també recull cursos per a reforçar els idiomes. Així, el Casal Jove de la localitat acollirà tots els divendres, del 21 de gener al 8 d’abril, un curs d’Anglès de nivell B1 per a adults. A més, des del dimecres 2 de febrer fins al 6 d’abril s’impartirà un curs d’Anglès per a xiquets de quart a sisé de primària en el local d’associacions. D’altra banda, també es duran a terme dos cursos a distància, un de Valencià nivell C1, del dijous 3 de febrer al 28 d’abril, i un de Japonés Bàsic, del divendres 28 de gener al 8 d’abril.

D’igual manera, s’han presentat quatre tallers perquè els més xicotets puguen utilitzar les hores extraescolars de manera lúdica, de manera que es realitzaran dos tallers de robòtica en els quals els xiquets d’edats de 4 a 8 anys podran aprendre a assemblar les peces i crear els circuits necessaris per a donar vida als seus robots. També es realitzarà un curs d’impressió 3D per a xiquets amb edats compreses entre els 9 i els 12 anys en què coneixeran les tècniques per a dissenyar i imprimir les seues pròpies peces.

Finalment, també està previst un curs per a joves de 12 a 17 anys en què podran crear els seus videojocs amb l’ajuda de l’eina Roblox, una de les plataformes més populars del moment per a la creació de mons tridimensionals.

Sobre aquest tema, el regidor responsable de l’àrea de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha assenyalat que “hem adaptat la programació en funció dels interessos i demandes dels joves onders. Des d’aquest equip de govern continuarem apostant per una formació gratuïta que els ajude a obrir portes en el mercat laboral i sobretot a oferir tallers i cursos vinculats a l’actualitat per als més xicotets”.

Les persones interessades a inscriure’s a alguna d’aquestes activitats podran fer-ho a través d’un formulari que estarà disponible a partir de demà, dijous 13 de gener, en la pàgina web oficial de l’àrea de Joventut: joventut.onda.es.

Divendres de casal

Cal destacar que el Casal Jove obri les seues portes tots els divendres, de 17.00 a 19.00 h. perquè els joves onders puguen passar la vesprada en les seues instal·lacions i utilitzar els recursos com a còmics, jocs de taula, ordinadors, videojocs i fins i tot compta amb material d’autoaprenentatge d’idiomes. Així mateix, també s’imparteixen sessions de repàs per a ajudar els joves a millorar en el seu rendiment escolar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari