Onda recupera l'hora gratuïta en el pàrquing de la plaça Espanya

Guardar

Onda - María Baila parking plaza españa
Onda - María Baila parking plaza españa
Els clients del comerç local d'Onda ja es poden beneficiar d'una hora gratuïta en el pàrquing de la plaça Espanya. L'Ajuntament ha recuperat aquesta mesura que ja es va dur a terme durant la legislatura 2015-2019 amb l'objectiu d'incentivar les compres en el Mercat Municipal i els establiments de la ciutat i, així, oferir un servei de qualitat als clients.D'aquesta manera, a partir de demà tots els comerços interessats a oferir als seus clients l'hora gratuïta d'estacionament poden passar per la Casa de la Cultura a emplenar la sol·licitud i recollir els tiquets descompte, els quals no seran acumulables i només vàlids al costat del rebut de compra. L'Ajuntament també proporcionarà als comerciants adhesius i suports per a taulell per a informar els clients d'aquesta bonificació.Sobre aquest tema, l'edil de Promoció Econòmica, Maria Baila, ha assenyalat que "recuperem aquesta mesura després d'escoltar els nostres comerciants i treballar junts per sumar competitivitat i fomentar les compres en els establiments locals, per la qual cosa és fonamental oferir els millors serveis als clients. Perquè al final cada euro gastat en el comerç local reverteix en riquesa i prosperitat per a la ciutat".

Tarifa especial per als dijous

D'altra banda, com a contraprestació als residents que, durant els dijous, dia de mercat ambulant, no poden aparcar els seus vehicles al carrer, l'Ajuntament ha inclòs en el nou contracte un bo especial per a les persones empadronades a Onda pel qual tan sols pagaran dos euros per aparcar el cotxe els dimecres vespra del mercat, des de les 20 hores, fins al dijous a les 15 hores. Els interessats ja poden sol·licitar aquest bo en el mateix pàrquing.Cal recordar que l'aparcament d'Onda és un dels més econòmics de la província, amb una tarifa d'1,80 euros per hora, 18 euros per dia i 69 euros per mes.

Reforma de les instal·lacions

Després d'adjudicar el mes de desembre passat la nova empresa concessionària del pàrquing subterrani de la plaça Espanya, ETC Serveis Mediterrani, l'Ajuntament d'Onda ha escomés un pla d'inversions per valor de 100.000 euros per a modernitzar les instal·lacions, millorar la seguretat i oferir un servei de màxima qualitat als usuaris, tant residents com visitants.Així, amb aquestes obres s'han adaptat les escales d'accés, arreglat els problemes de goteres i el sostre, reformat els lavabos, renovat la instal·lació elèctrica i canviat les pantalles led. També s'ha millorat tot el sistema de seguretat en incendis, així com el sistema de ventilació. A més, entre les millores introduïdes pel govern municipal en el nou contracte s'inclouen que l'atenció siga de manera presencial durant les 24 hores i els set dies de la setmana.

Arxivat a:

Destacats